Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Припреме, девети дан

Девети дан припрема на Златибору почео је јутрос у 8 доручком, а затим и на терену хотела Палисад од 9:45.

Навикао је стручни штаб играче на свакодневне иновације када је у питању почетак тренинга и само загревање. Тако су данас фудбалери били распоређени у четири дугачке врсте, а задатак је био да на знак тренера Милојевића сви дотрче до капице одређене боје.

Јутрос је био и најкраћи тренинг до сада на Златибору, наши момци су били на терену неких 45-50 минута. Главни део био је везан за тактику и дефанзивне принципе. Они млађи су са друге стране опет имали занимљиве партије ножног тениса, мада с обзиром на висину мреже то можемо назвати и одбојком.

Вујадин Савић и Вељко Николић су данас трчали са стране због предострожности и класичних упала када су у питању припреме. Дамир Кахриман је такође уз договор са доктором прескочио јутрошњи рад због јачег грча у предњој ложи.

Вања Вучићевић је трећи пут на припремама са првим тимом, а у суботу је играо од првог минута на припремној утакмици:

— Дошли смо и до деветог дана припрема и наравно морам истаћи да је најбитније да смо сви здрави. Јутрос смо доста времена посветили тактици, а обично поподне радимо више са лоптом, стручни штаб осмишљава разне игрице и занимљиве вежбе. Имали смо једну пријатељску утакмицу, а у петак нас чека друга. Навикли смо се већ на новог шефа и стварно све иде по плану — закључио је Звездин нападач.

Поподне као и до сада рад у две групе, од 17 и од 18 часова, а рад ће бити у јачем темпу.

Повезане вести

2 comments

josif јун 20, 2017 at 15:17

Zna li neko gde se nalazi Guelor Kanga!ekipa vec 10 dana trenira,obaveze prema reprezentacijama su zavrsene pre nedelju dana a od njega ni traga ni glasa.Eto kosmo mi.Pozz.MKd

Reply
Dux јун 20, 2017 at 17:16

sta eto ko smo mi…covek je odmah posle finala kupa bio sa reprezentacijom do pre nedelju dana dok su drugi imali kakav takav odmor..verujem da je od kluba dobio 10-ak dana odmora..ne branim ga ali ne znam sta ocekujes da se odmah pojavi u klubu,potreban je odmor i fizicki i psihicki koliko god da se lose treniralo prosle sezone..profesionalac koji je odigrao celu sezonu u kontinuitetu bez povrede ne moze da izgubi ne znam ni ja koliko na fizickom planu zbog mini odmora..

Reply

Leave a Comment