Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Промоција Рикардиња одложена због температуре

Бразилац Рикардињо је прошао медицинске прегледе, али га од потписа за Црвену звезду дели температура.

Планирано је да Рикардињо буде промовисан данас заједно са Филипом Стојковићем, али је температура одлижила његову промоцију.

Према речима спортског директора Митра Мркеле Рикардињо је прошао медицинске прегледе, али није завршио сва тестирања због високе температуре.

Рикардињо је у Београду, започео је тестове, али сва тестирања није могао да заврши јер има високу температуру. Прошао је медицинске тестове, треба још функционалне, када му спадне температура одрадиће и то. Верујем да ће бити готово за дан, два.“

Одмах након завршених тестирања и промоције, Рикардињо ће се придружити новим саиграчима на Златибору.

Црвена звезда у суботу игра прву пријатељску утакмицу против Репрезентације града Ужица. Друга провера заказана је за 23.јун против црногорске екипе Рудар из Пљеваља, а повратак у Београд је 24.јуна.

Повезане вести

5 comments

kastiljo јун 15, 2017 at 18:48

http://www.mozzartsport.com/vesti/ekskluzivno-svi-detalji-rikardinjovog-ugovora-plata-procenti-kaluzule-bonusi-za-potpis-golove-asistencije/170320 Dokle vise da se cuti bahatim “novinarima“?! Sta raditi??? Da mi je da vidim kad bi ovako u detalj opisali ugovor pa i omladinca partizanovog smrdljivci maleni,kvazi novinarski….Dajte da napravimo neki plan za odbranu kluba od ovakvih prljavih radnji,dvostrukih standarda,neki kolektivni bojkot svih grobarskih portala i novinana,nesto mora….!!!

Reply
Драган јун 15, 2017 at 19:23

Нема ово друже никакве везе са новинарима. Њему су сви подаци са Маракане дати да објави.

Reply
kastiljo јун 15, 2017 at 19:57

Ako je to istina teski amaterizam kluba je u pitanju.Moze se ogledati i u tome sto su ovakve podatke dali novinaru zute stampe i u tome sto su ovi podaci ustvari cinjenica.Bolest covece,kako posle da se ljudi ne pitaju da li se neko ugradio?!

Reply
Rade Severac јун 15, 2017 at 19:33

Pa mi ko da dovodimo Ronaldinja iz najboljih dana a ne nekog tamo Rikardinja e sa ovim ima stvarno da riknemo

Reply
Dux јун 15, 2017 at 18:45

Auuu da l je moguce da mu je plata kao što se piše…sta je ovo…

Reply

Leave a Comment