Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Дарко Лазовић посетио фудбалере

За данас је на Златибору планирана мала промена у начину рада, с обзиром на то да ће се поподневни тренинг одвијати у две групе. Међутим, онај први, од 9:45 часова, протекао је у уобичајеном ритму.

Све је овог јутра било као и у уторак када су вежбе у питању. Након загревања са траком око ногу прешло се на главни део. Серија фитнес вежби па трчање у контру са половине терена. Ипак, било је малих модификација у односу на раније. Прво се ишло са две лопте у два пара ка голу, а касније и са четири играча на голмана. Крај ове вежбе је такође имао малу промену јер је након враћања на другу половину терена следило растезање на тракама које су биле окачне о ограду.

Голмани су као и до сада радили одвојено, а и овај пут се њихов део посла снимао камером како би тренер Душан Гашић могао да анализира сваки покрет и реакцију.

Импресије након данашњег тренера изнео је млади фудбалер Лука Аџић.

— Започели смо четврти дан припрема овде на Златибору. Кренули смо пуном паром, услови су одлични и имамо све предуслове да се добро спремимо за прву утакмицу квалификација за Лигу Европе. Прве дане користимо и да напунимо плућа, али и да радимо са лоптом. Различити су тренинзи преподне и поподне, а на нама је да упијамо и прихватамо идеје новог тренера. Милојевић има нове задатке на терену које усвајамо и мислим да ће све бити како треба на крају.

Из дана у дан пристижу и нови фудбалери и екипа се полако комплетира.

— Полако се скупљамо овде на Златибору. Има оних који су дуже у Звезди, а има и доста омладинаца. Међутим, како одмичу припреме, полако постајемо као једна породица — рекао је Аџић.

Пред крај тренинга поред терена се појавило познато и драго лице свима којима је црвено-бела боја у срцу. Бивши капитен Дарко Лазовић са осмехом се поздрављао са садашњим првотимцима, а наравно највише времена је искористио да поприча са Милијашем, Анђелковићем али и новим тренером Милојевићем.

Прва група поподне има тренинг од 17, а друга од 18 часова на терену Спортског центра „Палисад“.

Повезане вести

3 comments

dejo јун 15, 2017 at 15:16

Nadam se da ce Crvena Zvezda stvorit igraca poput Darka Lazovica jer takve igrace treba da pravi Crvena Zvezda na svim pozicijama u timu da ima poput Darka Lazovica

Reply
oknarb јун 15, 2017 at 15:00

zašto se toliko čekaju igrači koji nas trebaju pojačati?ako se dvoume ne trebaju nam,ma o kome da se radi

Reply
Ivan јун 15, 2017 at 14:19

Kako volim ovog coveka.. eh, da nam je sad jedan takav lik u timu..

Reply

Leave a Comment