Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Поподневни тренинг на Златибору

Данашњи други тренинг био је и први на овим припремама који је одрађен на терену Спортског центра „Палисад“ где су наши играчи и раније радили када су на Златибору.

Време се знатно променило у односу на јутрос па су тако облаци скроз сакрили сунце, а зато је и температура била нижа. Ипак, терен је и овде одличан па није било препрека за добар рад.

Као и на данашњем првом тренингу и овог пута је главна била тактика. Поново се вежбао напад из задње линије, али играчи су понекад и више слушали тренера Милојевића него што су играли са лоптом. „Ја вам дајем идеју, али одлука на терену је ваша“, јасне су биле речи шефа струке.

Касније се прешло и на игру између два гола, а терен је опет био дугачак око 70 метара. Није било ограничења у додирима, али се приликом специфичних ситуација меч прекидао ради додатних инструкција.

Дејан Јовељић је трећи пут на припремама са првим тимом Црвене звезде и изнео је своје утиске са српске планине:

— Одлично се ради ових три дана, екипа је доста мотивисана. До сада смо доста радили са лоптом али и на тактици. Милојевић је стварно добар тренер и одлично ради са нама млађима, а има нас доста на овим припремама. На нама је да дамо свој максимум јер смо млади и жељни доказивања. На шефу је да одлучи да ли ћемо добити шансу — каже наш нападач.

Повезане вести

1 comment

pera јун 14, 2017 at 21:30

Što li ovi džaba treniraju kad će ovi stručnjaci da im dovedu u prelaznom roku pola tima i ovo ostalo penzionera to je sudbina ugradjivanja u transverima. Propast i zato se razlikuju oni preko brda njima je stalo do kluba a vama je stalo samo do para koje ćete uzeti iz njega. Zvezda neumitno tone jer vas koji ste u klubu zabole za njega.

Reply

Leave a Comment