Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Стефановић: „Нећемо се жалити“

Црвена звезда се после консултација са правним тимом и прегледања статута и норми ФСС-а и Заједнице суперлигаша, ипак неће жалити тим организацијама због играња Филипа Касалице на мечу у Ужицу. Претходно је портпарол клуба Марко Николовски најавио да ће клуб проверити правилник и да ће реакција уследити, ако је дошло до неправилности, међутим неће бити потребе за тим. То је потврдио и генарлни секретар клуба Ђорђе Стефановић:

Crvena zvezda se neće žaliti na igranje Kasalice jer je po članu 15 disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije pauzirao prvu sledeću utakmicu po dobijanju crvenog kartonaU svakom slučaju tražićemo od nadležnih organa da nam dodatno definišu sve te članove, jer ima onih koji nisu međusobno saglasni

Повезане вести

36 comments

veliki pravi Zvezdas нов 1, 2011 at 17:30

Zelimo Lukicu da dovedes u upravu Crvene Zvezde ,Vladimira Jugovica ,Darka Paneva i Belodedica

Reply
Maestro нов 1, 2011 at 14:56

Realno, jesmo oštećeni u ovom meču: Slobodin gol je postignut nakon centaršuta ka igraču koji je bio u ofsajdu, za to vreme sudija nije dao Adiju da uđe u igru i gol je postigao Kasalica koji je prošlo kolo dobio crveni karton. U svakoj normalnoj ligi, igrač koji dobije crveni karton pauzira sledeću utakmicu. Samo u FSS se može „birati“ kada ćeč da odradiš meč suspenzije.
Međutim, jedan ofsajd ili crveni karton nas nesme zaustaviti da uzmemo tri boda.Sami smo krivi.Ne trebaju tri boda, ako nismo pobedili.Tako je kako je!

Reply
Nikola Studen нов 1, 2011 at 10:20

Ako nismo svojom igrom zasluzili tri boda na terenu ne trebaju nam ni za zelenim stolom. Zvezda trofeje treba da osvaja svojom igrom a ne da ih, kao komsijama, dodeljuju sluzbenim rezultatima.

Reply
1. FKCZBG нов 1, 2011 at 00:55

Neshvatljivo da nece da se zale i pored jasnog slucaja u nasu korist, ocigledno se oko uprave nalaze vrlo sumnjivi ljudi, ako nisu grobari ubaceni, onda neka moralno religiozna sekta masona kojoj je vaznije da mi budemo zrtve nego titula, setimo se iste moralne grupe koja je bojkotovala derbi zarad velikog petka, danas vidimo na Delije.net forumu posle postavke vesti o sansi da dobijemo zasluzene bodove, pojavio se neki samoproklamovani autoritet pod nazivom „ljubazni vodoinstlater “ ostavivsi krajnje bljutav komentar, dok ostali botovi sablonski komentarisu, ocigledno da postoji neka klika u vrhu delija koja saradjuje sa jsd patizanom i grobarskom policijom rezimom, kojoj zvezdaski pobednicki mentalitet nije prioritet nego neki uski interesi verovatno zarad pozicija pred privatizaciju ne zele da talasaju, to su isti oni kojima ne pada na pamet da povedu ozbiljan rat protiv toleta vec ga jedva spominju u pesmicama… a kamoli da javno NE priznaju prosle dve namestene sezone. Ova sezona je najzad lepo, carski pocela sa parolom Rat za Titulu, svi znaju da se prema lopovima mora najostrije, da se klin izbija klinom samo, ali, onda.. je posle pritisaka saveza policije groBIAra odluceno da na forumu Delija (ultra fanaticne grupe zvezdasa) da bude uklonjena tema o ratu za titulu, i vraca se opet mobilizacija, i neko moralisanje… a mason / Lekar- Lukic je samo izgleda postavljen da leci po zadatku, od antisrpsko antizvezdaskog rezima u zemlji, izmisljau navodne dugove, a dugovi su izmisljeni u vrhu rezima… stalno je neko povredjen ali tu je sveti luka lekar, ne dovode dobre igrace koje mogu a nece, Lukic i Delije glume moralne osobe previse dugo, cak ni godisnjica pogibije Ace .R. im nije dovoljan motiv da se surovo bore za pobede i titule protiv stoke iz humske koja nikad nece biti izlecena od kompleksa, niti judoslovenska horda moze postati ikad postena i casna kao mi prave Delije, ocigledno doslo je vreme da pravi fanaticni navijaci Zvezde da preuzmu vlast.. i nastupaju bez respekta bez pravila i pregovora.. sve za Zvezdu. Ja kao clan kluba zajedno sa hiljade drugih zvezdasa koji zele da se ulozi ta zalba i vrate nam bodovi .smatram da sam veci zvezdas od onih koji odlucuju u nase ime i zahtevamo da se nasa volja postuje, da ne bi doslo do podela medju navjacima na one koji vide Zvezdu kao marketinsku zurku na tribinama, i one kojima je stalo do pobeda titula po svaku cenu, na one koji se jos mobiliziraju i one koji su u ratu za titulu. Zvezdo zgazi ih sve!!!

Reply
Теша_Делија!!! нов 1, 2011 at 09:01

Hehe, JuDoslovenska horda, svaka ti je kao u Njegosa 😉

Reply
1. FKCZBGD нов 1, 2011 at 00:30

Neshvatljivo da nece da se zale i pored jasnog slucaja u nasu korist, ocigledno se oko uprave nalaze vrlo sumnjivi ljudi, ako nisu grobari ubaceni, onda neka moralno religiozna sekta masona kojoj je vaznije da mi budemo zrtve nego titula, setimo se iste moralne grupe koja je bojkotovala derbi zarad velikog petka, danas vidimo na Delije.net forumu posle postavke vesti o sansi da dobijemo zasluzene bodove, pojavio se neki samoproklamovani autoritet pod nazivom „ljubazni vodoinstlater “ ostavivsi krajnje bljutav komentar, dok ostali botovi sablonski komentarisu, ocigledno da postoji neka klika u vrhu delija koja saradjuje sa jsd patizanom i grobarskom policijom rezimom, kojoj zvezdaski pobednicki mentalitet nije prioritet nego neki uski interesi verovatno zarad pozicija pred privatizaciju ne zele da talasaju, to su isti oni kojima ne pada na pamet da povedu ozbiljan rat protiv toleta vec ga jedva spominju u pesmicama… a kamoli da javno NE priznaju prosle dve namestene sezone. Ova sezona je najzad lepo, carski pocela sa parolom Rat za Titulu, svi znaju da se prema lopovima mora najostrije, da se klin izbija klinom samo, ali, onda.. je posle pritisaka saveza policije groBIAra odluceno da na forumu Delija (ultra fanaticne grupe zvezdasa) da bude uklonjena tema o ratu za titulu, i vraca se opet mobilizacija, i neko moralisanje… a mason / Lekar- Lukic je samo izgleda postavljen da leci po zadatku, od antisrpsko antizvezdaskog rezima u zemlji, izmisljau navodne dugove, a dugovi su izmisljeni u vrhu rezima… stalno je neko povredjen ali tu je sveti luka lekar, ne dovode dobre igrace koje mogu a nece, Lukic i Delije glume moralne osobe previse dugo, cak ni godisnjica pogibije Ace .R. im nije dovoljan motiv da se surovo bore za pobede i titule protiv stoke iz humske koja nikad nece biti izlecena od kompleksa, niti judoslovenska horda moze postati ikad postena i casna kao mi prave Delije, ocigledno doslo je vreme da pravi fanaticni navijaci Zvezde da preuzmu vlast.. i nastupaju bez respekta bez pravila i pregovora.. sve za Zvezdu. Ja kao clan kluba zajedno sa hiljade drugih zvezdasa koji zele da se ulozi ta zalba i vrate nam bodovi .smatram da sam veci zvezdas od onih koji odlucuju u nase ime i zahtevamo da se nasa volja postuje, da ne bi doslo do podela medju navjacima na one koji vide Zvezdu kao marketinsku zurku na tribinama, i one kojima je stalo do pobeda titula po svaku cenu, na one koji se jos mobiliziraju i one koji su u ratu za titulu. Zvezdo zgazi ih sve!

Reply
Vlada Tosic окт 31, 2011 at 21:59

Sutra vec ocekujem tekst lukica i kompanije o BALKANSKOJ LIGI…. Kako smo blizu uspostavljanja saradnje itd…

Reply
Теша_Делија!!! нов 1, 2011 at 09:03

Vec je bio prekjuce tekst.
http://sportal.rs/news.php?id=61530

Reply
MARKO окт 31, 2011 at 21:51

LUKICU ODLAZI !!! Nisam se nadao da ces dati ovakvu izjavu, nije to u tvom stilu !!!!!!

Reply
stefan окт 31, 2011 at 20:25

Sada kada ima razloga za zalbu uprava se ne zali,ali kada opet izgubimo titulu tada ce na m Tole biti kriv.Ova uprava ne zna sta hoce ili zna a to je da mnogim navijacima prodaje maglu.

Reply
igordelija окт 31, 2011 at 19:39

E sad vidimo koliko nam je sposobna uprava svi napolje iz moje zvezde lop..i.ne budy li dovedena prava pojacanja na zimu necu vas vise pratiti …u admine izvini za ovakve rjeci puno sam iznerviran

Reply
Mimi окт 31, 2011 at 19:28

ovo pise u novostima:

UTAKMICA između Slobode i Crvene zvezde mogla bi da dobije treće poluvreme!
Naime, strelac gola za Užičane Filip Kasalica isključen je u prethodnom kolu protiv Borca, nakon čega je pauzirao u Kupu protiv Smedereva.

Ali, prema Disciplinskom pravilniku FSS, donetom 11. jula ove godine, kazna zbog isključenja može da se odradi samo na utakmici istog takmičenja!

i vi necete da se zalite…dal ste vi normalni,lepo pise da je 11 jula donet pravilnik da se kazna moze odraditi samo u istom takmicenju,a ne u kupu…?

Reply
strahinja окт 31, 2011 at 19:09

Bolidi iz uprave su nesposobni za obicno tumacenje jednog clana Disciplinskog pravilnika Fss.Gde ti je Lukicu Pravna komisija koju si formirao?Stefanovicu veze nemas sa pravima,tako da ti je bolje da cutis!Kad ste vec nesposobni da sami resite ovo,uzmite procitajte predloge posetlaca na ovom forumu,pogledajte ostale medije u zemlji koji nisu obojeni sta pisu,svi konstatuju da u slucaju zalbe nama idu 3 boda,a Slobodu cekaju dodatne sankcije…Setite se prosle godine Tosica i Koromana protiv Jsd-a,KUP JE KUP,A PRVENSTVO JE PRVENSTVO!Jel trebamo mi navijaci da pisemo zalbu,ako trebamo recite nam…Zuca Jankovic je.de gov.. Jer nije u interesu Toleta & co.da dobijemo ovu utakmicu!Valjda se i mi clanovi nesto pitamo!!!Veliki pozdrav ljudima koji uredjuju ovaj sajt!

Reply
Бранимир нов 1, 2011 at 00:46

Изгледа да треба…
Треба у сваком случају написати жалбу. Нека је одбију као неосновану и нека је образложе. Да видимо како ће се снаћи са тим правним празнинама. Ми заговарамо право и правду. Нека тај случај буде прецедент за буде случајеве.

Reply
Cvija окт 31, 2011 at 19:07 Reply
Toma Milf окт 31, 2011 at 18:51

Боље часно изгубити него нечасно победити!

Reply
Бранимир нов 1, 2011 at 00:40

Окрени му и други образ нека ти опали шамарчину. И још га мало осоколи да добро замахне, да се случајно не застиди.

Reply
Saša окт 31, 2011 at 18:49

Gospodine sekretaru taj čl.15 se odnosi na direktan crveni karton gde igrač dobija kaznu od disciplinskog organa jednu,dve ili više utakmica i njih može da odrađuje u prvenstvu i kupu ali Kasalica nije dobio direktan crveni već drugi žuti(crveni)koji se vodi kao automatska kazna i odnosi se samo na prvenstvene utakmice i ne može da bira jer je dobio dva na istoj utakmici.Ovi slučajevi su jasni svim ligama kako nije u Super ligi.Nije kasno,uložite žalbu do ponoći.

Reply
Cvija окт 31, 2011 at 18:14

Kešelj se javio iz Atine. Malo se zeza u svom fazonu

http://www.mozzartsport.com/vesti/8049/marko-keselj–moja-atina-%28foto%29/

Reply
Samo ovo окт 31, 2011 at 18:28

4 4 2 Bajkovic-Pauljevic Adi Vilotic Mladenovic-Lazovic Evandro Bozic Paseko-Kojic Borha ili Kojic Trifunovic.

Reply
Samo ovo окт 31, 2011 at 18:29

Zeznuo sam se Bajkovic-Pauljevic Adi Vilotic Mladenovic-Lazovic Evandro Bozic Paseko-Kojic Kostic, a sa klupe nek ulaze Kadu,Vesovic,Dimitrijevic,Borha,Milivojevic,Micko.

Reply
sreten окт 31, 2011 at 19:29

Sastav za titulu..
Bajkovic..,Bagajoko…,Li Adi…,Rendulic..,F.Mladenovic…,Bozic..,Lazovic..,Paseko..,Evandro..,Kasalica..,Purovic…,Zamjene..,Kirovski..,Mikic.,Mihajlovic..,Spajic..,Petkovic..,Mijailovic..,Kadu..,Causic..,Ozegovic..,Vesovic..,Trifunovic..,i jos koji omladinac i to je to..,a ove sto nisam nabrojao prodati…pozzzzz

Reply
atza87 окт 31, 2011 at 17:43

Ali se onda zalite za priznat gol posle ofsajda. Lopta je bila upucena na drugu stativu igracu koji je bio u ofsajdu i zbog njegovog delovanja ka lopti nas Reljic je bio prinudjen da intervenise i izbije loptu do Kasalice koji je postigao gol. ZNACI OFSAJD!

Reply
nikola окт 31, 2011 at 17:49

voleo bi da je ofsajd ali igrac tek treba da primi loptu pa da onda bude ofsajd tako da ……..

Reply
dejanRS окт 31, 2011 at 18:08

Pomoćni sudija je dužan da podigne zastavicu ukoliko je lopta upućena „prema“ znači prema igraču gde postoji mogućnost da lopta dođe.
Znači ofsajd 100%,ali to nepije vode gotovo i za to se nemogu dobiti bodovi nego izvimjenje, a to njihovo izvinjenje okačim mačko o rep, a za ono što smo trebali da dobijemo bodove naši „neće da se žale“???ZAŠTO??
Možda Kasalica dođe kod nas……….????
Ja im više NEVJERUJEM……………….

Reply
Драган окт 31, 2011 at 19:43

Лопта је била упућена ка њему, тако да је требао бити досуђен офсајд. Да он није био тамо Рељић не би онако интервенисао него би пустио лопту да изађе ван игре.

Reply
dejanRS окт 31, 2011 at 21:42

Da ali evo baš sada gledam na sosu crnu tačku i „stručnjaci“ kažu da nije ofsajd,ma lopovi,psi i opet ovi naši neće da se žale ………..
trebamo mi izvršiti pritisak ,izgleda je jedino nama navijačima stalo da zvezda se vrati na srate staze nama koji otvajaju svaki dinar,marku,euro da budu na tekmi, sa otrcanim autima a pola naši fudbalera voze auta o kojima mi maštamo…….
Dokle????

Reply
miki окт 31, 2011 at 22:27

Gledas crno beli sos kanal?:))

dejanRS нов 1, 2011 at 03:19

ma Nebojša Pertović je koiko toliko objektivan pa samo zato………
ma goni ih sver dva dana nemogu doći sebi………

Alex окт 31, 2011 at 17:36

Grmeli su na svaku spornu odluku, a sada kada postoje neusaglaseni clanovi, oni se nece zaliti. Zaista neshvatljivo?

Reply
Slobodan окт 31, 2011 at 17:13

Pa kada ima clanova koji nisu saglasni, zasto se necete zaliti ?

Reply
Његош окт 31, 2011 at 17:37

Коме ми да уложимо жалбу за онако срамотно понашање на терену и огромно незалагање, још уз то..ако може да се одузме капитенска трака Ковачевићу?? Играте ко бабе!

Reply
Rambo окт 31, 2011 at 17:42

Titula ili katanac!!!Ja neznam ko moze da podnese da 5 godinu za redom ne osvojimo titulu!!!

Reply
delija окт 31, 2011 at 17:54

a da je partizan 5 godinu zaredom osvoji…

Reply
LAPČEVIĆ ZVEZDINO DETE окт 31, 2011 at 20:10

Duša me boli,i nesmem ni da zamislim da ćemo i 5 godinu ostati bez titule !Dešava se ista stvar kao i u košarci i to me najviš brine !

Piksi71 окт 31, 2011 at 18:05

Podnecemo, nista ne brini. Niko nece pozivati na odgovornost one koji su stvarno odgovorni, odgovorni za los izbor igraca, odgovorni za losu igru, optuzicemo CIA-u, BIA-u, Vatikan i Toleta i agonija ce da se nastavi…

Reply

Leave a Comment