Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милојевић најавио прозивку

Нови шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић у петак, 09. јуна, извршиће летњу прозивку.

Окупљање је заказано за 11 часова, и том приликом фудбалери ће бити упознати са новим системом рада, али и новим члановима стручног штаба чија ће имена сутра бити позната.

Волим да радим играчима и важно ми је да и они воле да раде. Постоји много сегмената на којима треба радити. Мислим да је овде у нашој земљи, за разлику од земаља у иностранству, став младих играча према односу, према тренингу и раду је погрешан, и на томе најпре морам да порадим. Пречесто су мишљења и спољна дешавања утичу на њихов рад, а само радом могу доћи до резултата, и сигуран сам да ћу успети да им то покажем. Звезда има јако талентоване младе играче, знају шта је Црвена звезда и треба сести и разговарати са њима. Имају пуно простора за развитак и ја сам спреман да им то пружим. Једва чекам да се упознам са играчима, мада их доста и познајем. Неке сам упознао и када су били јако мали. Уживам у тренингу, у раду, волим да тренирам, имам енергију — рекао је Милојевић.

Једна од ствари на којима ће Милојевић инсистирати је и дисциплина.

Инсистирам на дисциплини и организацији, као и међуљудским односима. То су најважнији фактори. Однос између мене и мог стручног штаба мора да буде професионалан, и морамо да знамо шта хоћемо. Сви смо професионалци, сви желимо да освајамо трофеје. Звезда је велики систем, Звезда је највећи клуб на овим просторима, и по историји, и по генерацијама које су нам оставиле велики залог. Морам да дам све од себе да наставим традицију тих људи. Много фудбалера и тренера је долазило у Црвену звезду, али треба оставити неки траг. Волим изазове, волим да се такмичим са најбољима, и драго ми је да сам у клубу који има своје захтеве које намеће историја. Могу да обећам да ћу много да радим, јер то је мој начин живота — рекао је Милојевић.

Комплетан интервју са Владаном Милојевићем погледајте у видеу који следи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Vladan јун 8, 2017 at 23:13

Imenjak je jako dobar i perspektivan trener. Jako mi je drago sto je bas on preuzeo ekipu, ali ne lezi vraze mnogo je bitno dali ce biti u stanju da gura svoju pricu ili ce morati da forsira menadzerske igrace. Srecno Miloje. Nadam se Rodicu i Vujdinovicu jer bi bili pojacanja a Gobeljica ne bih komentariso. Od stranaca samo Donalda i Bocija treba ostaviti i resiti se penzionera u vidu Kumova, Sikime, Mikija i Supica. Kahrimana treba zadrzati kao prvog golmana. Bice zanimljivo videti kako cemo ovo da preguramo.

Reply

Leave a Comment