Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Звезда чека Мегу, слободан улаз у уторак!

Слободан улаз на прву полуфиналну утакмицу плеј-офа Црвена звезда мтс – Мега Лекс у уторак у 21 сат. Тренер Дејан Радоњић очекује велику подршку са трибина. Црвено-бели комплетни.

Кошаркаши Црвене звезде мтс у уторак почињу завршне борбе у плеј-офу Моцарт Суперлиге Србије првом утакмицом полуфинала против екипе Мега Лекса.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће улаз за трибине за овај меч који је на програму у уторак 6. јуна од 21 сат бити слободан.

За све који желе да присуствују овој утакмици, биће отворене ТРИБИНЕ Б И Ц, док ће власници сезонских улазница за трибине улазити у дворану на улазе А и Д, док ће у партере и Ложе улазити власници сезонских улазница за ове секторе.

Пред ову утакмицу на конференцији за медије тренер Дејан Радоњић изнео је своја очекивања:

Завршили смо 14 утакмица првог дела Суперлиге, оно што смо планирали смо и остварили. Имали смо проблема кроз такмичење и више него што смо се надала, и прошли кроз изостанке играча.

Успели смо да налазимо решења и у тим околностима. Нису били само повреде већ и повратак и поновно укључивање после опоравка. Тек у 14. дуелу смо први пут били комплетни, што не значи и да смо били скроз спремни.

Нема више простора за такве приче, комплетни смо, чека нас први меч полуфинала са Мегом. Имали смо четири дуела, осим оног на почетку, сви су били густи и неизвесни, треба очекивати добру Мегу из више разлога.

То је екипа у одличној форми, и играма и победама показали да заслужују апсолутни респект. Осим стандардног растерећења које имају против нас, добро су играли против нас у Митровици, сада су добили и Партизан у гостима.

Имају велики потенцијал, одличног тренера, изванредан концепт. Први меч у серији увек може да се окарактерише као најбитнији, али ја мислим да је сваки важан. Хоћемо да добром игром дођемо до вођства и тако кренемо у одбрану титуле.

Тренер црвено-белих је поново позвао навијаче да у уторак испуне дворану „Александар Николић“ у што већем броју.

Радује да ће бити више навијача него у Суперлиги и очекујем да уз њихову подршку кренемо у освајање још једне титуле.

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега Лекс игра се у уторак од 21 сат, капије дворане „Александар Николић“ биће отворене два сата раније, од 19 часова.

Клуб позива све да дођу у уторак у што већем броју и пруже подршку првом тиму, али и поздраве шампионске тимове млађих селекција, кадета и јуниоре који су освојили титуле првака Србије.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Gogi јун 5, 2017 at 19:01

Oooo,zgazi ih sve,zgazi ih sve….

Reply

Leave a Comment