Moja Crvena Zvezda
Архива

Koroman: „Ne lažimo se, nemamo igru“

Ognjen Koroman

Ognjen Koroman i pored pobede na Banjici vrlo kritički govori o igri Crvene zvezde u poslednjim mečevima. Ipak, veruje da dolazi “Zvezdino proleće“.

Jedan od najiskusnijih prvotimaca Zvezde svestan je da navijači od njegove ekipe očekuju mnogo bolja izdanja. Koroman tvrdi da Kristićevi izabranici daju sve od sebe, ali da im na terenu ne ide onako kako bi želeli.

“U defanzivi uglavnom delujemo dobro, ali u napadačkim akcijama nam malo šta polazi za rukom. Protiv Rada nismo poštenu šansu napravili. Jasno je da imamo problem, ali rezultat na Banjici pokrio je te nedostatke’‘, počinje Koroman.

Od kritika nije izuzeo i sebe. Priznaje da ne pruža očekivane partije i ne želi da traži opravdanje u kasnijem početku priprema.

“Niko nije zadovoljan kako igramo i svi imaju pravo. Znam da od mene svi očekuju da probijem u situacijama ‘jedan na jedan’, od Milovanovića da postigne gol iz daljine, od Ninkova da probije po desnoj strani… Lično, pokušavam da nekom akcijom povučem ekipu, ali nešto tu nedostaje, nismo na nivou Zvezde. Jednostavno, nemamo igru, vidi se to“, objašnjava Koroman.

Ipak, optimizam ga ne napušta u pogledu borbe za titulu.

“Verujem da ovaj tim Zvezde ipak poseduje kvalitet da osvoji titulu. Uvek smo bili pravi na proleće i očekujem da ono opet bude Zvezdino“, poručio je Koroman.

On je iskoristio priliku i da odgovori na spekulacije o navodnom sukobu sa trenerom Kristićem.

“Ma, prestali smo i da se obaziremo na te laži. Ni ja ni Tošić nismo imali sukob sa trenerom“, zaključio je Koroman.

Повезане вести