Moja Crvena Zvezda
Архива

Zvezda protiv slavnog Lube Maćerate

Evropski ispit crveno-belih odbojkaša

Odbojkaši Crvene zvezde večeras od 17:30 časova u „Šumicama“ igraju prvi susret u Čelendž kupu. Protivnik našim odbojkašima biće jedna od najslavnijih svetskih ekipa, italijanski Lube Maćerate.

Posle veoma loše igre prethodnog vikenda i poraza od Mladog radnika iz Požarevca, crveno-beli odbojkaši igraju evropski susret koji ne mogu izgubiti. Povodom predstojećeg susreta crveno-beli reprezentativac Miloš Terzić je izjavio:

– Biće ovo jedan od onih mečeva koje ćemo svi dugo pamtiti. Ja se sećam onog od pre par godina kada smo Lubeu pružili žestok otpor u Šumicama. Nismo pesimisti, a verujem da će biti zanimljivo i da meč neće trajati samo tri seta. Verujem i da će nas navijači podržati da napravimo pravi odbojkaški praznik.

U italijanskom klubu nastupa i nekadašnji odbojkaš našeg tima Dragan Stanković koji je povodom gostovanja u Beogradu izjavio:

– Radujem se ponovnom igranju u Šumicama. Možda će mi biti neobično u početku, ali mislim da neće biti problema. Crvena zvezda je tim koji svake godine ostane bez nekog od nosilaca igre, ali je uvek u vrhu srpske odbojke.

Повезане вести

4 comments

Comments are closed.