Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда обрадовала свој народ на Косову

Фудбалери Црвене звезде данас су посетили Грачаницу где су на спортском комплексу „Драган Џајић“ одиграли утакмицу са истоименим клубом и славили резултатом 4:0.

Већ традиционално крајем маја фудбалери Црвене звезде посећују своје присталице на Косову и Метохији. И трећи пут за редом навијачи из јужне српске покрајине приредили су феноменалан дочек нашој делегацији. На стотине навијача песмом су дочекали екипу црвено-белих и искористили прилику да истакну колико им посета најтрофејнијег српског клуба значи.

Фудбалери Црвене звезде пре утакмице посетили су манастир Грачаницу, након чега су уживали у дружењу и ручку коју су организовали домаћини.

— Искрено сам радостан што смо данас посетили Грачаницу и уживали у дружењу са нашим навијачима на Косову и Метохији. Поносан сам што је ова пријатељска утакмица сада већ постала традиционална и сигуран сам да ће трајати још дуго. Црвена звезда је увек уз свој народ на југу земље — рекао је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

На трибинама терена „Драган Џајић“ више хиљада навијача уживало је у лепој фудбалској представи. Улаз је коштао 200 динара, а сав приход намењен је породилишту у Грачаници које је у јако лошем стању.

У пријатељском мечу хуманитарног карактера црвено-бели победили су екипу Грачанице резултатом 4:0. Стрелци су били Јовељић у 7′, Луковић 36′, Платиша 51′ и Романић 66′.

Црвена звезда наступила је у саставу: Вићић, Вивеирос, Јокић, Аучо, Фримпонг, Стојић, Цветковић, Луковић, Јовељић, Платиша, Сенић.

Шансу су добили и Савић, Станојев, Ракић и Романић.

Повезане вести

2 comments

dejo мај 24, 2017 at 16:05

Terzicu zelimo da ti otidjes iz Crvene Zvezde kao i citava uprava Crvene Zvezde da se huligani vodje otjeraju sa stadiona Crvene Zvezde ,zelimo PRIVATIZACIJU CRVENE ZVEZDE ne radi nje vec radi sumljivih poslova u Crvenoj Zvezdi ,steti kojoj donose ti tzv huligani vodje u Evropi i u domacoj sceni koja je crna bas zbog njih a pitam autore zasto ne govore nesto o posjeti na stadionu Crvene Zvezde zasto je skoro mogu rec prazan stadion mozda zbog toga sto Crvena Zvezda igra dobro ,zasto ne recete autori o travi na stadionu Crvene Zvezde koja nije mijenjana sto godina ,zasto ne pitate upravu sto bjese u vezi toga da Crvena Zvezda da Kovilovo postane trening centar Crvenoj Zvezdi sto joj itekako nedostaje

Reply
bata мај 23, 2017 at 20:39

Terzicu mars bre iz Zvezde upropastio si celo prvenstvo , spasi Zvezdu i bezi od nje .

Reply

Leave a Comment