Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Луковић не размишља о одласку

Капитен Црвене звезде Алексндар Луковић не жели за сада да прича о свом статусу у наредној сезони, али је већ разговарао са управом по том питању.

„Хоћу да се прво заврши сезона. Начелно сам причао са управом, договорићемо се око свега“ изјавио је Луковић за „Журнал“ и додао да не размишља о одласку.

„Не размишљам, али тек ћемо да причамо.“

Повезане вести

19 comments

vaske мај 23, 2017 at 23:42

Razmišjaj…

Reply
nebojsa verni navijac мај 23, 2017 at 23:11

Isao bih on u penziju nego mu neda Terza.Politika zvezde i sledece godine je da imaju penzionere a da zvezdina deca beze iz zvezde

Reply
Voip мај 23, 2017 at 20:56

Pa kako te covece vise nije sramota, i tebe i kuma. Nama ne trebaju neprijatelji pored vas takvih nezasitih.

Reply
dejo мај 23, 2017 at 20:27

Evo mog predloga za stopere Crvene Zvezde Bisevac i Ninkov

Reply
Backo мај 24, 2017 at 15:42

Jos da je Ninkov stoper, bilo bi super! :kezzz:

Reply
Dragan мај 23, 2017 at 18:33

Dokle kume. Pusti mlađe. Odi u OFK-pa igraj u trćoj za dušu. Za Zvezdu nemoj. Budi veliki i otiđi.

Reply
Gogi мај 23, 2017 at 17:05

Mozes da ostanes u Zvezdi ali pod 2 uslova uslov br 1 da treniras neki od mladjih timova i uslov br 2 ako ostanes u seniorima da igras samo 1 kolo kv za LE protiv nekih Maltezana,Farana i slicnih (nikako 2,3 ili 4 kolo),da igras eventualno prijateljske na pripremama,poneku u kupu protiv nizeligasa u prvih par utakmica i eventualno po neku u prvenstvu kada npr u 70tom min vodimo sa 3:0 pa da odmorimo standardne za jace utakmice u sledecem kolu,ili ako nam se povrede svi na tvojoj poziciji pa si ti nuzno zlo tj zadnja opcija…

Reply
Realan мај 23, 2017 at 16:25

Ako hoce da igra,neka slobodno izabere neki klub,otprilike 3.lige,tu mozda i moze.Zvezda ne bi smela da prihvati ugovor sa njim pa makar on platio 100 000e da bude u timu jer sa njim samo propast.Nikog ne moze da sacuva,sporiji od ranjene kornjace,slab u duelu,Tavamba ga nosio na ledjima kao malo dete,lose se postavlja i prilikom ofsajda,ma nema diskusije o njemu,sasvim nepotreban igrac.

Reply
zofI ča legi мај 23, 2017 at 15:57

Da ima OBRAZA otišao bi zimus.Vratio se kada nije imao gde koga ne uhvati rukama beži mu 100%.

Reply
DJOLE BARI 91 мај 23, 2017 at 13:22

U NAJBOLJIM GODINAMA BIO SI JEDVA PROSECAN IGRAC. U ZENITU SI SE MNOGO VISE NAGLEDAO NEGO NAIGRAO UTAKMICA.NEKOLIKO GODINA SMO TE MOLILI DA DODJES ALI TEBI SE VISE DOPADALO DA SEDIS NA KLUPI ZENITA ILI NA TRIBINAMA. KAD SU TI U ZENITU SAOPSTILI DA NE RACUNAJU NA TEBE I KAD NISI IMAO GDE VRATIO SI SE U ZVEZDU. DA LI TI COVECE IMAS OCI ? POGLEDAJ SNIMKE ZVEZDINIH MECEVA, U KONKURENCIJI VETERANA BIO BI NAJGORI. URADI MAKAR JEDNOM ONO STO TREBA, IDI.

Reply
Miloš мај 23, 2017 at 12:03

Luković PENZIJA! Kakvog bre Planića, ne lupetaj, čovek veze s mozgom nema ni u bednoj Vojvodini, dobija crvene kartone k’o konfete!

Reply
Dejan мај 23, 2017 at 12:02

Idi, brale, molim te!!! Nemoj nas vise zamajavati i maltretirati svojim fudbalskim neznanjem! Mozes se bilo gde rekreativno baviti fudbalom ali nemoj u Zvezdi. Mnogo imamo rekreativaca.

Reply
pera мај 23, 2017 at 11:22

Lune, ti druže više nemaš kvalitet i pokretljivost da doprineseš igri. Provalili su te protivnici i zbog toga trpi tim. Kao pravi i zaslužan zvezdaš tvoje je da odeš u trenutku kada više ne možeš da pomogneš. Moj ti je savet da lepo druže kreneš od petlića da doprinosiš klubu koji voliš. Ne može se večito igrati fudbal. Dolaze mladi okretniji i korisniji klubu. Zvezda mora, ali bukvalno mora da dovede bar dva mlada štopera i na njima da bazira igru za narednu sezonu. Čak ni Frimpong nije dovoljno kvalitetan da zadrži svoje mesto. Vratite Lazića i Planića ako je ikako moguće i imaćete half liniju.

Reply
josif мај 23, 2017 at 11:45

Pero brate!Stose Luneta tice potpuno si u pravu.Isto i sto se tice Abrahama,neuliva poverenje,mozda pored jednog kvalitetnijeg stopera moze dase uklopi.Stose tice Lazica i Planica nisam siguran dabi mogli da ponesu teret igranja u Zvezdi,mora se traziti bolje resenje,mozda onaj Mitrovic,neznam.Pozz.MKD

Reply
pera мај 23, 2017 at 12:15

Taj Mitrović nije ni za gram bolji half od pomenutih a oni su dooobro mladji od njega. Moraju se istrpeti momci ja sam se eto setio njih dvojice a ako nešto ima u ovoj ligi onda su to halfovi koji se prodaju po Evropi i imaju najveću cenu od domaćih igrača. Problem je sredina terena jer su tu deficiti. Zvezda mora da se otrese teorije iskusne ekipe koja igra po sistemu svaki igrač za svoju karijeru mora da se usadi ambicija a ona je uvek pratioc mladosti. Da se ja pitam doveo bih Srdjana MIjailovića da igra centarhalfa iz više razloga a najbitniji je da mi moramo da povećamo trčanje tima da podmladimo tim a samim tim i povećamo ambicije na terenu. Tu ima nekih mladih igrača koji mogu pomoći ali takodje i treba dovesti neke koji bi postali nosioci igre. Osnova je trener a ja sam takodje mišljenja da klub treba da razmisli o Miroslavu Djukiću koji je najperspektivniji trener na ovim prostorima i vreme je da mu se da šansa jer je navijač kluba to što je bio u Partizanu je samo sticaj karijernih okolnosti. Bez sujete treba napraviti i bolju organizaciju kluba i dovodjenje igrača i trenera.

Reply
LA[K]I мај 23, 2017 at 18:12

Slazem se sa vama ljudi. Nisu Planic i Lazic neki igraci, ali ja garantujem da bi bilo koji od njih dvojice sam na terenu igrao bolje nego Lukovic i Frimpong zajedno. Slazem se sa Perom oko dovodjenja Mijailovica. Cak sad imamo idealnu sansu da ga dovedemo jer je sa Samarom ispao iz premijer lige Rusije. Ne bih se bas slozio sa ovim oko Mitrovica. Igrao je on odlicno u Radu, a jos bolje kada je tek otisao u Mersin. Ako se nevaram on je u poslednje dve sezone najbolji igrac Mersina, ali mu je klub propao u svakom smislu. Ugovor mu je istekao pa bih mozda razmislio o tome da ga dovedemo. Svakako nam treba stoper, a on je za klasu bolji od Lukovica i Frimponga. Definitivno treba sve napore uloziti da dovedemo Marasa. Da se ja pitam pogledao bih nekog od stopera i bekova iz B i U-21 timova Zenita posto oni imaju odlicne mlade odbrambene igrace koji su standardni u mladjim selekcijama ruske reprezentacije. Posto imamo neke sporazume sa njima mislim da bi bilo na obostranu korist da dovedemo nekog njigovog mladjeg igraca na pozajmicu. Samo da vise ne gledam ovog Lukovica ili da na tu poziciju dovode neke nove penzionere. To bi bilo samoubistvo za klub.

Reply
Istina мај 23, 2017 at 16:30

Lazica moze da vrate jer su napravili veliku gresku njegovom prodajom.Decko je najbrzi stoper u ligi,borben i napredovao je dosta.Imao je problem sa procenom visokoh lopti pa je skakao u prazno,nadam se da je to popravio a Planic jednostavno nije za Zvezdu,nema kvalitet.Mozda bi mogli Marasa ili Calasana iz Spartaka da dovedu a da Fripong bude rezerva,dok Lukovica treba najuriti kao stetnog iz kluba.

Reply
katastrofa мај 23, 2017 at 09:49

Može, ali da bude 6-a opcija na poziciji štopera!

Reply
Bgd мај 23, 2017 at 09:25

Idi bre druze! Ne maltretiraju nas vise! Ova uprava ako ti produži ugovor, a nema već dogovorenu prodaju je opet dokazala da je nesposobna i da u njena ambicije prizemne!!!

Reply

Leave a Comment