Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Звезда продужила уговоре са четворицом одбојкаша

Одбојкашки клуб Црвена звезда је продужио уговоре са четворицом играча, Предрагом Јевтићем, Николом Павловићем, Лазаром Додићем и Марком Синђелићем.

Четворица одбојкаша Црвене звезде потписали су уговоре у трофејној сали нашег клуба са Аном Аврамовић, генералним директором и Дејаном Бојовићем, спортским директором мушких екипа ОК Црвена звезда.

Сви у клубу смо јако задовољни јер смо на један дужи период успели да задржимо, пре свега, нашег либера Предрага Јевтића који је доказао да може да осваја титуле и који се налази на прагу репрезентације. Био је на ширем списку селектора Грбића и мислим да ће му значити да буде део Црвене звезде и у наредним годинама, да се позиционира како у нашој лиги, тако и у репрезентацији, а онда и да направи сјајну каријеру – изјавио је Дејан Бојовић, а потом је додао:

Продужили смо уговоре и са младим играчима који су били на позајмицама. Неки од њих ће бити део састава мушке сениорске екипе у следећој сезони. То су средњи блокер Никола Павловић, коректор Лазар Додић, а такође и млади Марко Синђелић од којег очекујемо поуно, који игра на позицији средњег блокера. Они су покзали велику жељу да буду део Црвене звезде у будућности и због тога смо јако задовољни – казао је Бојовић.

Црвено-бели још увек вредно раде, а екипа за наредну сезону се полако конципира.

Тим за наредну сезону се конципира. Радимо на томе. Пуно наших играча који су били на позајмицама су доказали да су доста напредовали и да вреде да буду део Црвене звезде. Тренирамо јако напорно и сваки дан анализирамо урађено. Надам се да ћемо имати бољу екипу него што смо имали протекле сезоне. Ако не искуснију, онда са већим мотивом, али неку конкурентску предност у односу на друге екипе ћемо сигурно имати – констатовао је Бојовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment