Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Партизан – Црвена звезда 11:4

Пораз наших момака у првом овосезонском „Вечитом дербију“ у оквиру 3. кола Купа Србије, резултатом 11:4 ( 4:0, 2:2,  1:1, 4: 1). Стрелци наш тим су били Васовић, Виктор Рашовић, Аврамовић и Кљајевић.

Практично је у првој четвртини решена утакмица, када су домаћини направили велику, испоставило се недостижну разлику. Лош почетак утакмице је скупо коштао наш тим. У другој четвртини ухватили су пулени Дејана Савића прикључак, били у неким ситуацијама и бољи тим, парирали противнику. Међутим, искуство је било на страни ривала, па су у последњој четвртини рутински привели меч крају. Наши момци у последњемј периоду меча нису успевали из изгледних прилика да погоде мрежу, што је противник искоришћавао на прави начин. На крају је резултат био превисок и превелика разлика није одговарала односу саме игре која је приказана.

Иако није било пресудно, мора се поменути чудан критеријум, чудно суђење. Буквално је сваки контакт наших момака окарактерисан као фаул, а сваки грубљи – искључење. Наш тим је имао 6 искључења на вечерашњем дербију. Неке судијске одлуке су стварно биле за чуђење, па су у једном наврату уместо поновног напада за наш тим доделили напад противницима. Публика и наша клупа су реаговали и исправили грешку арбитара.

Око 300 гледалаца на базенима СЦ „Бањица“ је пратила дуел вечитих ривала и имала прилику да види великане ватерпола, не само српског ватерпола већ и светског, Југослава Васовића и Владимира Вујасиновића као капитене и предводнике клубова, Дејана Савића и Игора Милановића као тренере, Виктора Јеленића и Александра Шоштара на трибинама.

Наш тим следећи меч игра у 4. колу Купа против Војводине, 5. новембра на базенима СРПЦ “ Милан Гале Мушкатировић „. Нова прилика да што више навијача дође и подржи наш тим пред реванш меч 1/8 финала ЛЕН Купа против румунског шампиона – Орадее.

Партизан Раиффеисен 11

Соро, Дедовић 1, Мандић 1, Королија, Алексић 1, Сурањи, Ћук 2, Радонић 2, Чучковић 2, Митровић, Вујасиновић 1, Вукићевић 1, Станковић.

Црвена звезда Вет 4

Пијетловић, Страхиња Рашовић, Стојчић, Ивошевић, Кљајевић 1, Милијановић, Аврамовић 1, Виктор Рашовић 1, Ранђеловић, Филиповић, Васовић 1, Аксентијевић, Драксимовић.

 

Повезане вести

1 comment

milivoje окт 30, 2011 at 00:00

sta reci a ne zaplakati za nepravdu i velicanje partizana koji preko medija unosi strah u kosti svim klubovima niko nem pare da isplati partizanove igrace ali imaju pare da potplacuju sudije i medije mi smo bar ponosna ekipa igramo posteno nema nas u novinama i na tv-u ali uvek se borimo svim srcem zato molim sve delije da dodju na utakmicu sa vojvodinom a ako i ne dodju izborice se ekipa i bez navijaca mislim da se svi trebamo radovati zvezdinim do sadasnjm uspesima bicemo mi na vrhu samo polako

Reply

Leave a Comment