Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Доналд: Одлично смо контролисали меч

Убедљива је била екипа Бошка Ђуровског на мечу у Ивањици. Нова три бода Црвена звезда обезбедила је победом од 3:0 над Јавором.

— Увек је лепо када победите, све што је на нама сада је да побеђујемо до краја. Данас смо од почетка добро контролисали утакмицу. Можда смо били мало несигурни у завршном пасу у неким ситуацијама иначе бисмо победили још убедљивије. Када се све скупи ово је била одлична утакмица за нас и изузетно сам срећан због крајњег исхода — рекао је Доналд.

Доналд је неколико пута са дистанце покушао да затресе противничку мрежу. То му је пошло за руком у 76. минуту када је непосредно испред голмана главом послао лопту у мрежу.

— Неколико пута сам покушао, сви се трудимо да постигнемо гол, то је све што можемо. На крају се види да ли се тај труд исплатио или не. Ми смо се данас одлично показали. Јако сам срећан што сам постигао погодак, прошло је доста времена од када сам се последњи пут уписао у листу стрелаца. Велике заслуге за мој гол иду и Ристићу који ми је одлично асистирао, хвала му на томе.

Овог викенда игра се последња утакмица на Маракани у овогодишњем шампионату.

— Надам се да ће навијачи доћи да нас подрже у великом броју, иако се налазимо у оваквој ситуацији. Још увек не знамо да ли је ово последњи меч на Маракани због финала Купа, али свакако би било лепо да се од наших навијача у шампионату опростимо победом у лепом амбијенту. Никад се не зна шта све може да се деси — поручио је Доналд.

Повезане вести

1 comment

dusan мај 19, 2017 at 03:18

i prvenstvo ste iskontrolisali u tri lepe… ajde da se ne ljubimo. svako na svoju stranu

Reply

Leave a Comment