Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петковић: Ово је тест генерације

Дуго је Марко Петковић чекао на свој први гол у дресу Црвене звезде. Ове сезоне напокон је пробио лед, и као да је након тога све постало лакше када је реализација у питању.

Драго ми је да смо победили после свих тих чудних ствари које се дешавају. Ово је испит за целу генерацију. Јако ми је драго да смо и после овакве атмосфере која је стављена изнад клуба и поред свега што се дешава, успели да победимо. Добро смо ушли у утамикцу, имали смо шансе и пре и после њиховог гола. То је био њихов једини шут у оквир гола, и није нас спречио да наставимо са нападима. Брзо смо изједначили и у другом полувремену смо успели да сломимо отпор и победимо — рекао је Петковић.

Марко је постигао водећи гол на утакмици, и то на јако леп начин. То му је трећи гол ове сезоне.

Сваки играч је показао каракатер, и да ја нисам успео да дам гол, неко други би успео, тако да то није толико битно, битно је да смо победили. Гол ми не значи ништа с обзиром на то да смо на другом месту. Значиће ми ако будемо завршили као први. Надамо се, има још два кола да се одигра, а финале Купа такође ишчекујемо.

Одличну форму у коојј се Петковић налази препознали су и поздравили аплазом на крају меча навијачи на стадиону „Рајко Митић”.

То ми заиста много значи, нема фудбалера који се не би радовао томе. Заиста сам много захвалан навијачима на подршци коју ми пружају и надам се да им својом игром и залагањем на терену враћам за то. Можда не изгледам на сваком мечу онако како би многи жели, али да остављам срце на терену из утакмице у утакмицу то се уопште не доводи у питање. Навијачи морају да знају да ни нама није лако, и ми Звезду носимо у срцу и тешко нам је када покушавамо, а не иде. Покушаваћемо и даље, нећемо одустати до краја, то могу да обећам – поручио је Петковић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dusan мај 14, 2017 at 22:18

bila je dobra utakmica. pokazali ste da mozete bolje. akmo jos bolje pa sta bog da…

Reply

Leave a Comment