Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКуп СрбијеНајновијеФудбал

Карантин пред Чукарички

Карантин пред Чукарички

Нови тренер црвено-белих одредио играче за карантин пред реванш меч полуфинала Купа Србије против Чукаричког.

Свега један тренинг имао је нови тренер Црвене звезде Бошко Ђуровски са екипом уочи реванш утакмице полуфинала Купа Србије.

Бошку Ђуровском су на поподневном тренингу помагали Милан Косановић, Небојша Стаменковић, али и Радивоје Радаковић.

Фудбалери који ће конкурисати за утакмицу против Чукаричког су:

Филип Манојловић, Дамир Кахриман, Марко Петковић, Александар Луковић, Абрахам Фримпонг, Дамијен Ле Талек, Душан Анђелковић, Мичел Доналд, Урош Рачић, Марко Полетановић, Михаило Ристић, Гелор Канга, Срђан Плавшић, Немања Милић, Славољуб Срнић, Лука Аџић, Ричмонд Боаћи, Срђан Вујаклија и Вања Вучићевић.

Утакмица Црвена звезда — Чукарички игра се сутра, 9. маја од 16 часова, а улаз је бесплатан.

Повезане вести

4 comments

LA[K]I мај 9, 2017 at 14:03

Odmah me je kupio! Nema amatera Ruiza, na spisku je umesto dede Sikimica Vucicevic, tu su i Srnic, Adzic, Racic… Bravo Bosko! Vidi se odmah da je za Grofa profesor! Zao mi je sto se nije naslo mesto za Andriju Lukovica, ali nema veze. Za pocetak je odlicno. Nadam se da ce Vucicevic i Srnic dobiti sansu od pocetka i da cemo igrati sa dva napadaca.

Reply
Goran мај 9, 2017 at 20:02

Niti su Srnic i i Vucicevic igrali od pocetka (prvi samo zadnjih 20ak minuta a ovaj drugi nije ni igrao uopste),niti smo igrali sa 2 napadaca…Igra nam nije licila ni na sta i Cuka je mogla da ubode jos koji gol i da nas izbaci…Grof je ove bar otresao 4:1 na Banovom Brdu a ovaj na Marakani izgubi 1:2 a mogli smo jos koji da primimo,nema ovaj pojma i Grof iako nije za Zvezdu za ovog je Murinjo…

Reply
Vuja NBG мај 9, 2017 at 13:54

Kokeza uz pomoć grobara hoće da preuzme Zvezdu od Terze,isto kao što je Andrej Vučić hteo KK od Čovića.Dalje Dalmatinac ruke od Zvezde.

Reply
Goran мај 9, 2017 at 19:56

Koji Dalmatinac? Ako si mislio na Kokezu, Kokeza je rodjen u Sarajevu…

Reply

Leave a Comment