Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Карантин пред Војводину

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић одредио је фудбалере који ће конкурисати за утакмицу са Војводином.

На списку се налазе следећи фудбалери:

Филип Манојловић, Дамир Кахриман, Марко Петковић, Михаило Ристић, Душан Анђелковић, Александaр Луковић, Абрахам Фримпонг, Дамијен Ле Талек, Урош Рачић, Марко Полетановић, Срђан Плавшић, Ненад Милијаш, Предраг Сикимић, Славољуб Срнић, Лука Аџић, Гелор Канга, Џон Руиз, Ричмонд Боаћи.

Утакмица Црвена звезда — Војводина игра се у недељу, 30. априла у 18:00.

Повезане вести

4 comments

LA[K]I апр 30, 2017 at 07:44

Da mi je samo znati sta je povredio Vujaklija pa ne moze da se nadje u protokolu vec 4 ili 5 utakmica zaredom. Verovatno je upitanju to sto je izvrsen veliki pritisak da Srnic bude vracen u sastav (gde mu je i mesto) pa je neko morao da leti napolje. Naravno taj neko nije mogao da bude Sikimic ili Ruiz. Jedan je tu zaseo i nema sanse da pored njega mladi Vucicevic dobije sansu. Drugom u ugovoru pise da mora da igra pa ovaj nas trener nema drugu opciju sem da ga pusta svaki mec. Mnogo mi je zao sto ozbiljni igraci i ozbiljni talenti moraju da trpe ovaj teror od strane stranaca i nekih domacih panjeva. Ali neka oticice vecina na leto, samo se nadam da ne dovedu nove jos vece panjeve. Ako odu Ruiz, Le Talek i Donald, a ostanu Boaci i Kanga, a Frimpong dobije srpsko drzavljanstvo po terzinoj nebuloznoj racunici mi imamo mesta za dva nova stranca, a u isto vreme zaboravlja da je ta dva stranaca vec doveo. Jedan na pozajmici u OFK-i (Auco), drugi u omladincima i od leta u protokolu kako je isti taj Terza najavio (Viveiros).

Reply
Rajčić апр 30, 2017 at 10:39

Izvini pratiš li Ti fudbal od juče, pa upoznat si valjda gde je Terzić, tu je veliki protok igrača, svaki prelazni rok terza promeni po najmanje 10 fudbalera to je njegov zaštitni znak još od OFK

Reply
LA[K]I апр 30, 2017 at 12:00

Naravno da znam prijatelju. Samo sam rekao da je pre par dana izjavio kako ce od stranaca ostati samo Boaci i Kanga i da ce ostati dva mesta slobodna, pa je verovatno zbog tog velikog protoka igraca zaboravio da je dva stranca vec doveo tako da mesta za strance na leto vise nema, sem ako ceo ovaj sadasni komplet ne napusti klub.

Reply
Rajčić апр 30, 2017 at 12:15

Ptice mu ga znale????? Terza mešatar se pogubio verovatno je zaboravio Pogbu i Brazilca što poslao u OFK gde nema za Pogbu i Brazilca mesta ni u Ofk, a toliko ih mešetar uhvalio lično sam mislio da idemo pravim putem ovo nije ZVEZDA kakvu volim da gledam do kraja sezone možemo trpeti i Grofa i Mešetara u junu da se igramo razlaza da nebi remetili ekipu ranije ali sa Titulom nam mešetar neće mazati oči, hocemo ZVEZDU na jesen u Evropi gde joj je mesto.

Reply

Leave a Comment