Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бесплатно до краја сезоне!

ФК Црвена звезда одлучио је да до краја сезоне отвори капије свог стадиона.

Још пет кола остало је до краја актуелне сезоне. Црвена звезда се налази на првом месту на табели, а како би ту и остала, неопходне су јој победе у преосталим утакмицама.

Црвено-бели ће до краја сезоне два пута ићи на гостовања, а три пута ће своје ривале дочекати на стадиону „Рајко Митић“. И управо на тим утакмицама, улаз ће за све навијаче бити бесплатан!

Дакле, утакмице против Војводине (30. април), Младости (13. мај) и Радничког (21. мај) моћи ће да се гледају уз бесплатан улаз. Овим путем напомињемо да бесплатног улаза неће бити за реванш утакмицу полуфинала Купа Србије.

Сви власници годишњих карата за сезону 2016/17 ће приликом доласка на стадион на посебним штандовима добијати посебне ваучере којим остварују 10% попуста на цену годишње карте за сезону 2017/18! То значи да власници годишњих карата који буду присутни на све три утакмице, могу да остваре попуст и до 30% на наредну сезонску улазницу!

Титула зависи од нас, подржи Звезду! Звездаши, видимо се на Маракани!

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

dejo апр 28, 2017 at 21:01

Mirko · 27 април, 2017 09:19
Ja navijam za Zvezdu a ne za olimpijakose i spartake! A vodje nas teraju sa stadiona raznim parolama objavama i letcima! Ako ste sami sebi dovoljni, ako ste VI Zvezda onda vam mi nismo potrebni!

Reply
oknarb апр 28, 2017 at 18:55

вратите ожеговића и покушати довести иванића играо с взјаклијом и вукановић играо са плавшом.гробари бржи били за ђерлека од нас

Reply
dejo апр 27, 2017 at 22:00

To znaci da ce biti dozvoljeno huliganima na sjevernoj tribini jos uvjek da dolaze a oni su zlo Crvene Zvezde i velika je sramota uprave Crvene Zvezde sto te huligane podrzava za ovo je kriva cjelokupna uprava Crvene Zvezde ,trener i igraci Crvene Zvezde koji podrzavaju svi huligane sa sjevera vodje ,da bi se vratili pravi navijaci na svim tribinama stadiona ,,Rajko Mitic “ Crvene Zvezde neophodno je prije povratka na tribine pravih navijaca na Zvezdinom stadionu uhapse vodje huligani na sjevernoj tribini stadiona Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment