Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКуп СрбијеНајновијеФудбал

Боаћи: Нови голови радост за све

Са чак два гола у победи Звезде од 4:1 над Чукаричким Ричмонд Боаћи своју екипу довео је на корак од пласмана у финале Купа.

Презадовољан сам победом коју смо данас остварили уз божју помоћ. И на прошлом гостовању на Бановом брду смо постигли четири гола, веома смо ефикасни на овом терену. Сада смо били бољи ривал од првог минута и донели веома значајну победу нашој екипи и навијачима. Сви играчи су дали свој максимум и зато смо и остварили повољан резултат. Наставићемо истим путем како бисмо забележили све победе до краја — рекао је Боаћи.

Од старта полусезоне Боаћи је постигао девет погодака.

За мене сваки гол који доноси радост јер дар од бога. Данашња два поготка посвећујем мајци и оцу који су ме васпитали и својим саветима начинили од мене човека какав сам данас. Сва четири наша поготка на утакмици су била фантастична, али посебно бих издвојио сјајну асистенцију коју ми је Петковић упутио код мог првог поготка.

Црвено-бели се већ окрећу ка наредном мечу када на свом терену у недељу дочекује Војводину.

Показали смо колику снагу има овај тим и наставићемо заједно да радимо како бисмо на крају сезоне донели радост навијачима. Слушајући инструкције нашег тренера сигуран сам да ћемо сваку наредну утакмицу завршити са осмехом на лицу — поручио је Боаћи.

Повезане вести

Leave a Comment