Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Звезда се реванширала Динаму у Панчеву

Црвена звезда је савладала Динамо у Панчеву у оквиру 4.кола плеј-офа рукометне Суперлиге голом капитена Бабића у последњој секунди, 26:25 (14:11). Најефикаснији је био Младен Шотић са 6 голова.

Резултат не осликава право стање ствари на терену, ни ток меча. Црвена звезда је током целе утакмице контролисала ситуацију и водила, али се Панчевци нису предавали.

Након почетног испитивања снага, Динамо је први и једини пут имао предност у 8.минуту (4:3), а затим су црвено-бели полако дошло до предности од три гола, коју су и сачували до краја првог полувремена, 14:11.

И у другом полувремену, Звезда је имала константну предност. Већ на самом старту голом Шотића Звезда иде на плус 4, Панчевци су успели да стигну до до минуса од једног гола, а црвено-бели су одговорили са две серије по 4:0 и дошли до 16:21. Звездини рукометаши су одржавали предност све до последњих 5 минута утакмице, када је екипа Динама успела да се мало по мало приближи, а затим и 10 секунди пре краја и да изједначи на 25:25. Ризиковали су домаћи, играли без голмана, што је Звезда у последњем нападу и последњој секунди успела да казни и преко капитена Бабића стигне до победе и реваншира се Динаму за пораз у првој фази шампионата.

Најефикаснији је био Младен Шотић са 6 голова, Продановић, Љубојевић и Бабић су постигли по 4. У редовима Динама, Жујовић, Ивошевић и Бандука су постигли по 6 голова.

У наредном колу Звезда дочекује Шамот у „Шумицама“.

Динамо – Црвена звезда 25:26 (11:14)
Дворана: „Стрелиште”. Гледалаца: 1.000. Седмерци: Динамо 4 (4), Црвена звезда 4 (3). Искључења: Динамо 14 минута, Црвена звезда 10 минута.
ДИНАМО: Жујовић 6, М.Радовановић, Буњевчевић 2, Радановић 1, Стојановић 2, Ивошевић 6, Комланов, Радуловић, Дистол 1, Терзић, Баруџић 1, Панић, Славуљица, Н.Радовановић, Бандука 6, Шапоњић 1. Тренер: Иван Петковић
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 6, Мошић 2, Ћоровић, Продановић 4, Андрејевић, Гачевић, Палевић, Љубојевић 4, Љубеновић, Шћепановић, Златановић, Матичић 3, Бабић 3, Кљајић, Леовац, Бабић 4. Тренер: Ненад Перуничић

Повезане вести

Leave a Comment