Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Фримпонг: „Прави је тренутак да осетим победу у дербију“

Још нешто мање од 24 сата остало је до 154. окршаја вечитих ривала. Утакмица која изазива највише пажње у домаћој лиги овог пута отвора плеј-оф Суперлиге.

Због одличне форме у којој се његова екипа налази и важности тренутка у којем меч долази штопер Црвене звезде Абрахам Фримпонг очекује да из тешке утакмица његов тим изађе као победник.

Сутрашњој утакмици ћемо приступити исто као и свакој у овој сезони. Даћемо све од себе како бисмо освојили нова три бода. Трудимо се да победимо све утакмице до краја сезоне, а дерби је једна од њих. Даћемо и више од 100 одсто својих могућности и видећемо хоће ли то бити довољно. Врло је важно да утакмици приступимо хладне главе и да будемо концентрисани од првог до последњег судијског звиждука, тако ће и резултат сигурно доћи. Уколико победимо бодавна разлика била би шест бодова у нашу корист само шест кола пре краја. Зато сутра морамо да се постарамо да тријумфујемо и да мирније уђемо у наставак плеј-офа — рекао је Фримпонг.

Чари вечитог дербија звездин штопер осетио је два месеца по доласку у клуб.

Осим резултата, први дерби који сам одиграо остао ми је у најлепшем сећању. Атмосфера је била феноменална, никада нисам доживео тако нешто. Навијачи су ме од првог дана лепо прихватили и њихова подршка увек ми много значи, а посебно на мечу који долази у овако важном тренутку. Не сумњам да ће сутра бити пун стадион и да ће атмосфера бити оно што ће нам улити додатну снагу. Прави је тренутак да, након нерешеног резултата на дебију, осетим као је победити у вечитом дербију.

Добром игром и сигурним интервенцијама Фримпонг се усталио у првом тиму Црвене звезде.

Ово је још једна утакмица на којој треба да докажем квалитет који поседујем. Заиста имам много самопоуздања и сигурности на терену, драго ми је што се то види и што на тај начин помажем својим саиграчима. Добро сам се снашао од када сам дошао у клуб и радује ме што то људи око мене, и у клубу и навијачи, примећују и цене. То ми је само један од мотива да из дана у дан будем све бољи – поручио је Фримпонг.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Dejo апр 18, 2017 at 13:30

Pa…ti kao delujes malo ozbiljnije od Kange, Ruiza, La Taleka…ali…danas cemo videti…Uh, sto bi dobro bilo da vas nikada nisu doveli i da nikada nisam za vas cuo!

Reply
Brko brkati апр 18, 2017 at 12:54

Nagrnite na partizanku.
Ima da je sataremo 3:0 !!!

Reply
dejo апр 17, 2017 at 23:05

Frimpongu samo ne dozvoli da Djurdjevic sjutra dade gol faulirajte ga sto dalje od kaznenog prostora Crvene Zvezde ,prekidajte akcije Partizana na njihovoj polovini ili negdje oko sredine terena ,Frimpongu kazi saigracima koji istrce to sto si rekao igracima da odigraju hladne glave i da mora da igra Crvena Zvezda puno brze jednostavnije ,prije svega lijepo za oko

Reply

Leave a Comment