Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Пред нама је једнa од оних унапред добијених утакмица које су увек најтеже“

У последњем колу регуларног дела шампионата фудбалери Црвене звезде угостиће екипу чачанског Борца. Утакмица се игра сутра, 13. априла, на стадиону „Рајко Митић“ са почетком у 17 часова.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред овај меч.

Пред нама је једнa од оних унапред добијених утакмица које су увек најтеже. Борац се бори за опстанак и сигурно им требају бодови. Променили су тренера и сигурно ће доћи овде да покушају да нас изненаде. За нас би сигурно била катастрофа све осим победе. Идемо на три бода, иако имамо неких кадровских проблема. Надамо се да ћемо почети плеј-оф у добром расположењу — рекао је Божовић.

Црвено-бели имају проблем са повредама пред сутрашњи меч.

Немам дилема око састава тима, немамо много избора. Сви играчи који су ми на располагању добро раде, тренирају и зато не сумњам да ће замене за изостале фудбалере одиграти добро. Милић је повређен, за њега нисам сигуран хоће ли се опоравити до дербија. Исти је случај и са Анђелковићем. Руиз је одиграо једно полувреме против Чукаричког у лиги „Б“ тимова тако да мислим да ће он бити спреман.

Божовић је задовољан тренутном формом своје екипе.

Радује ме што смо у све бољој форми пред плеј-оф. Пред нама су одлучујуће утакмице које са собом носе велики притисак. У плеј-офу већи притисак је на оном ко је први јер онај ко је други нема шта да изгуби, а ми као првопласирани можемо много тога и то је тај психолошки притисак који треба да издржимо и да покажемо да смо прави. Морам да будем задовољан тренутном ситуацијом на табели јер је Партизан направио импозантну серију, добили су нас у дербију на ЈНА, овде смо одиграли нерешено. Имали смо много турбулентних утакмица ове сезоне и мислим да треба да будемо задовољни. Није алиби, али да се првенство игра по нормалном систему такмичења већ бисмо славили титулу, другу за редом. Ипак, ми смо предлагали такав систем тако да немамо права да се жалимо.

Божовић је део тренерске каријере провео у чачанском Борцу.

Нема неке сентименталности код мене. У Чачку сам почео каријеру, највише сам и радио тамо. Не волим што је Борац у оваквој ситуацији, али и нама су потребни бодови. Свакако да Борцу желим много среће у плеј-офу.

Искусни стратег говорио је и о мечу полуфинала Купа Србије у коме ће се Црвена звезда састати са Чукаричким.

Сматрам да су у Купу остале четири најјаче екипе из лиге и кога год да смо извукли сигурно би било тешко. Неће нам бити лако ни са Чукаричким, али кога год да смо извукли било би исто тако — рекао је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

dejo апр 13, 2017 at 23:24

Jedini predlog je da se FK Crvena Zvezda Hitno Privatizuje zbog svega

Reply
Mladen Urosevac апр 12, 2017 at 17:26

Zvezdo volim te !
Ne daj se Grofe !
Vezemo dve uzastopne sampionske titule !!!
…ovi sto su lajali na tebe nisu ti no do kolena !!!

Reply
Omladinac апр 12, 2017 at 17:01

A sta cemo sa Pavkovom od 300.000 evra? Izgubismo i taj besmisleni proces na sudu koji je sluzio kao farsa za javnost. Zvezdina sreca je u tome sto ima armiju navijaca koja nece dozvoliti da klub propadne. Pogledajte sta je taj kriminalac uradio OFK Beogradu. Klub kroz koji su prosli najveci srpski igraci sad ispada u trecu ligu. To mu je uspelo jer taj klub nema navijace kao CZ i javnost nije dovoljno upoznata sa kriminalnim aktovnostima koje se u tom klubu godinama vode. Moramo tog mafijasa oterati iz kluba ili ce nas upropastiti!

Reply
Rajčić апр 12, 2017 at 16:27

Zašto Grofe , nijedne reče o Pavkovu, Radnički nas je dobio na arbitražnom sudu sada treba ti ili terza od vas dvoice jedan da plati Radničkom 300 hiljada e, koje od vas dvoice bio zagovornik dovođenja drveta Pavkova, koga li će dr terza okriviti dal bivšu upravu, ili FSS , toleta, cia, bia svi će biti osim njega samog kriv kada budu trebali da se plaćaju računi sada pred kvalifikacije za LŠ pitanje je sad.

Reply

Leave a Comment