Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кошаркашице на корак од титуле након 13 годинa! Четврти меч финала сутра у 19:00!

Четврти меч финала плеј-офа Женске кошаркашке лиге Србије нас очекује сутра у хали „Баскет сити“ са почтком у 19 часова. Црвена звезда има предност у финалној серији и победом би се домогла дупле круне и прве титуле шампиона након 13 година.

Након пораза у првом мечу, црвено-беле су са две убедљиве победе дошле у ситуацију да на домаћем паркету одлучују о титули шампиона. Титули, која се на Малом Калемегдану чека 13 година, а која би била 29. у трофејним витринама, које броје укупно 41.трофеј у богатој историји.

Победа са великом разликом у претходној утакмици никако не сме да нас завара. Радивој Кораћ је троструки узастопни шампион и зна како се играју финалне серије. То нас обавезује да уђемо у утакмицу максимално спремни за „прави рат“ под кошевима. Кораћ је екипа која има и квалитет и карактер. Очекујем велику борбу, пуну дворану и нека буде празник женске кошарке, позива на опрез и у дворану „Баскет сити“ тренер кошаркашица Црвене звезде, Драган Вуковић.

Мина Ђорђевић истиче да је екипа свесна да је све у њиховим рукама пред сутрашњи дуел.

Све је сада на нама. Последње две утакмице смо добро почеле и до краја успеле да одржимо добру игру. Још ништа није готово, сигурна сам да се и екипа Радивој Кораћа добро спремила, а ми ћемо се потрудити да одиграмо најбоље до сада и да освојимо дуго чекану титулу„.

Позивамо вас да дођете сутра у „Баскет сити“ да заједно испунимо дуго чекани циљ.

Повезане вести

Leave a Comment