Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Седам вредних медаља са Меморијала „Владан Петровић“

Звездини млади џудисти још једном су нас обрадовали одличним резултатима. На традиционалном Меморијалу „Владан Петровић“ у организацији ОЏК Београд и општине Палилула у Спортској хали у Падинској скели, млади црвено-бели џудисти освојили су седам вредних медаља за нашу клупску ризницу.

Позлатила се Катарина Јочић (старији пионир, преко 63 кг). Звање вицешампиона припало је Сари Ружичић (старији пионир, преко 63 кг), Ани Ђекић (старији пионир, до 63 кг), Жељку Шипчићу (старији пионир до 50 кг) и Марку Корици (млађи пионир, до 50 кг). Бронзаним медаљама окитили су се Лука Бранковић (млађи пионир,до 55 кг) и Растко Гајић (старији пионир до 66 кг).

Тренер Давор Колунџић истакао је одличну организацију такмичења, али и задовољство резултатима црвено-беле екипе.

Меморијал „Владан Петровић“ сваке сезоне окупи најбоље младе такмичаре и управо зато желим да и овога пута похвалим домаћине за одличну организацију. Наши млади џудисти су и овога пута оправдали очекивања и стекли одлична искуства у мечевима са одличним противницима. За нас је ово још једно одлично контролно такмичење у сезони – истакао је Давор Колунџић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment