Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Московљани би да доведу Кангу на лето

Канга

Љубав Црвене звезде и Гелора Канге могла би да траје свега једну годину.

Омалени плејмејкер игра одлично на Маракани и на добром је путу да буде играч са највише асистенција у последњих десет сезона, за чега му недостаје још свега једна, а испред њега је још десетак утакмица те је тешко веровати да неће успети да упише још бар једну.

Ове добре игре Канге никако нису прошле незапажено, а Спартак из Москве је веома заинтересован да га доведе у своје редове. У његове квалитете могли су да се увере и претходне суботе када је сјајним голом отворио себи широм врата Спартака.

„Знам да се Канга свиђа људима из Спартака и да су га гледали још док је играо за Ростов. Морамо да сачекамо лето, али мислим да ће моћи да плате обештећење од два милиона евра“, рекао је менаџер играча Луј Денол.

Габонац има уговор са Звездом до лета 2018. године, а за њега су понуде постојале и ове зиме али је одлучено да остане до лета како би помогао Звезди да освоји титулу. Остаје да се види да ли ће трансфер бити остварен на лето, када ће Звезде морати да прода неколико стартера како би имала средства за нормално функционисање.

Повезане вести

7 comments

LA[K]I мар 27, 2017 at 19:50

Kao sto sam i mislio. Do krajnjih granica je isforsiran u subotu i ocigledno dalo efekat. Za Ruse je 2.000.000 evra sica ako su vec resili da ga dovedu. Mislim da bi to bilo na zadovoljstvo sve tri strane, jer kod nas je sad to novo pravilo da mozemo da imamo samo 4 stranca i morali bi da se resimo nekih fudbalera. Ako ode, a izgleda da hoce mislim da treba projektovati Lukovica da mu bude zamena. Decko mu je jesenas bio zamena (uz Babunskog) i mislim da bi trebalo da bude uvrsten u A tim.

Reply
Nikola мар 27, 2017 at 10:52

Treba da se peoda pod hitno, ali ne zato sto njegov kvalitet niie za zvezdu vec zato sto stranci su tu da bi dolazili, bili dobro prodati i odlazili. Retko koji stranac je za zvezdu. Jednostavno ne kapiraju nas mentalitet, ne razumeju srbiju i balkan. Svaka cast donaldu i ibanjezu. Ja sam za to da se nijedna ponuda za stranca ne odbije. Makar ta ponuda bila i malo niza od ocekivane. Samo nek se prihvati ako je u plusu. Tako da nadam se da ce otici jer jedino tako zvezda moze da opstane.

Reply
samo razmisljam мар 27, 2017 at 10:10

A da ga mozda prodate posle kvalifikacija za LS,kada budemo osigurali plasman, jer bez njega plasman u LS je nemoguc.

Reply
dusan мар 27, 2017 at 22:02

a sa njim je moguc?

Reply
LA[K]I мар 27, 2017 at 22:51

Nazalost najveci krivac za nase ispadanje iz Evrope je bas Kanga sa svojim jako glupim i nepromisljenim potezom na utakmici sa Ludogorecom. Da je tada igrao neko drugi mi bi verovatno prosli jer bi u drugom poluvremenu imali brojcanu prednost na terenu, a i sa 10 igraca bili smo bolji, a kako bi tek bilo sa svih 11 nemogu ni da zamislim. To je u takvim utakmicama ogromna prednost, smem reci u 90% slucajeva i presudna. Ipak za onim sto je bilo ne treba zaliti. Nadam se da cemo ove sezone odigrati bolje u Evropi.

Reply
dusan мар 27, 2017 at 23:48

igracemo sigurno bolje – na sledecoj prijateljskoj utakmici protiv spartaka iz moskve. nas tim je mnogo slabiji od onog koji je igrao letos. nema kataia, nema ibanjeza i vieire. mi vise nismo favoriti ni protiv maltezana.

Reply
LA[K]I мар 28, 2017 at 17:55

Nazalost upravu si. Igraca kakav je bio Katai tesko da opet mozemo naci. To je bio pravi nosilac igre i covek koji je sam mogao potpuno da preokrene stvari u nasu korist. Danas takvog igraca nemamo. Govorio sam da bi mozda mogli probati sa Travancicem iz Radnickog, jer me njegova igra najvise podseca na Kataijevu (bar iz onoga sto sam video). Medjutim sad i da hocemo problem je u ovom novom pravilu sa 4 stranca, on je iz Bosne tako da bi se racunao kao stranac. Mozda isforsirati Lukovica umesto Kange. Mozda bi to bilo resenje, ako ovaj vec ide na leto. Sto se napadaca tice ne znam da li je Boaci taj tip koji nama treba. Jeste da je dao 5 golova na 6 utakmica, ali protiv partizana neprimetan. Nama treba igraca poput Huga. Boaciju isto kao i Sikimicu, Orlandicu i Pavkovu lopta treba da se servira kao na tacni da bi dao gol, dok je Hugo mogao sam da se izbori za poziciju i sam sebi da stvori akciju. I kao sto sam rece ne znam da li bi sa ovom ekipom maltezane mogli izbaciti…

Reply

Leave a Comment