Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПријатељске утакмицеФудбал

Ристић: Права братска атмосфера

Уз голмана Дамира Кахримана млади Михаило Ристић једини је из наше екипе од играча који су наступали на претходнојпријатељској утакмици између Звезде и Спартака одиграној у Москви септембра 2014. године. Зведин леви бек истиче да је јучерашња утакмица против московског Спартака правипоказатељ квалитета његове екипе.

И у нашој екипи и у Спартаку се променило доста играча за непуне три године. Драго ми је што сам имао прилике да будем део прве утакмице икада одигране на стадиону Спартака у Москви, а сада и да угостим њихову екипу на Маракани. Амбијент за игру је био јако леп, права братска атмосфера се осећала. Сама утакмица нам је доста значила да наствимо да дижемо форму. Ово је прави тест против јаке екипе, одличан показатељ где се налазимо и колико од нас може да се очекује. Иако Спартак није дошао у најјачем саставу, они су свакако врло јака екипа. Ипак, успели смо да држимо конце у својим рукама, посебно смо добро играли у другом полувремену. Резутат нам је био у другом плану, важно нам је да смо се добро показали, а као награда за то дошла је и победа – рекао је Ристић.

Након дуже паузе због Ристић је на пријатељском мечу забележио значајну минутажу.

Још увек не могу да кажем да се осећам одлично, дуга је била пауза. Осим неколико утакмица на припремама готово да нисам ни играо у овој години. Због повреде зглоба нисам још увек сто посто спреман, али, с обзиром на све околоности, задовољан сам како сам играо и надам се да ће ми форма од сада ићи узлазном путањом.

Спектакл који су навијачи направили на трибинама је нешто што ће играчи заувек памтити.

За мене је читав амбијент са јучерашње утакмице заиста нешто посебно. Наши навијачи праве најбољу атмосферу, у то сам сигуран и посебан је осећај играти пред Делијама. Заиста сам срећан што сам био део оваквог спектакла. Посебно ми је драго што су, осим фантастичног навијања, сви имали прилике да уживају и у лепој фудбалској представи на терену – поручио је Ристић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment