Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

Након Селвера стиже Араго Сет

Одбојкашки клуб Араго Сет /Француска/

Након две победе (3:2 и 3:0) над естонским Селвером из Талина, одбојкаши Црвене звезде су се пласирали у осмину финала Купа ЦЕВ. Наредно европско искушење за наше младе одбојкаше биће далеко теже.

На мегдан екипи тренера Жељка Булатовића стиже француска екипа Араго Сет. Први сусрет на програму је 14. децембра у Београду, а реванш се игра седам дана касније у Сету. Француски представник је до двомеча са београдским  црвено-белима стигао преко Румуније. Наиме, екипа Сета је у 1/16 финала Купа ЦЕВ елиминисала екипу Динама из Букурешта са две победе од по 3:2.

Екипа Араго Сета у својим витринама има један трофеј Купа Француске који су освојили сада већ давне 1988. године, а два пута су заустављани и у финалу француског првенства (1988. и 2005.). Екипа наступа у хали „Луис Марти“, капацитета 1.100 места. У својим редовима, Араго има два интернационалца и то Холанђанина Риана Анселму и Украјинца Андри Левченка који је са 204 цм и највиши играч екипе.

Повезане вести

3 comments

zvezdas окт 27, 2011 at 17:34

Prvo mene su nasi odbojkasi prijatno iznenadili dobrim igrama, sa svojom samouverenoscu! Tako i treba uvek! Samo maximum! Mislim da se ne treba ni malo plasiti ovih Francuza, mislim da nisu uopste bolji od nas. Mi treba da se koncentrisemo da dobro odigramo u prvom mecu i da pobedimo, pa onda razmisljati o drugom mecu. Velika je sramota za „delije“ sto nisu dosli da podrze nase momke protiv Selvera, svega stotinak gledalaca… Ocemo rezultat a nidje navijaca da pomogne…?

Reply
dexa7 окт 27, 2011 at 17:43

Trebali bi malo da dolaze i na ostale sportove,ne samo na fudbal.Mogli bi malo da se ugledamo na grobare po ovom pitanju

Reply
Бранимир окт 28, 2011 at 00:33

Немој на њих, мајке Ти. Па видиш да се поубијаше.

Reply

Leave a Comment