Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Благојевић пред полуфиналну серију: „Имамо разлога да будемо оптимисти!“

Одбојкаши Црвене звезде у недељу 26. марта од 18 часова играју први меч полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије против Новог Пазара.

Домаћин у прва два меча биће актуелни освајач Купа Србије. Црвено-бели су са Пазарцима одиграли три меча ове сезоне. У првом дуелу у Београду, у 4. колу Суперлиге наша екипа је славила резултатом 3:2 (25:15, 26:28, 21:25, 25:16, 15:13). У другом делу сезоне у Новом Пазару, домаћин се реванширао победом од 3:0 (25:20, 25:19, 25:23). Трећи меч ових ривала ове сезоне одигран је у Новом Пазару у полуфиналу Купа, када је домаћин после велике борбе славио са 3:2 (30:28, 17:25, 35:33, 28:30, 15:13).

Сигурно је да нас очекује један јак противник и неизвестан дуел. Сва три меча која смо одиграли ове сезоне нису била лака. Два смо одиграли у пет сетова, тако да нас сигурно очекује веома неизвесна борба. Нама је циљ, пре свега, да у Новом Пазару направимо бар један брејк и на тај начин обезбедимо две утакмице у Београду, када ћемо ми бити домаћини – изјавио је Александар Благојевић, коректор Црвене звезде, а онда је додао:

Екипа је коначно комплетна. Атмосфера у тиму је на високом нивоу, тренирамо веома добро. Одиграли смо два добра меча против Радничког у четвртфиналу плеј-офа. Стабилизовали смо игру и улазимо у бољу форму. Потпуно смо спремни на физичком и психолошком плану и дефинитивно имамо разлога да будемо оптисмисти пред мечеве са Новим Пазаром – закључио је Благојевић.

Прва утакмица полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Новог Пазара и Црвене звезде на програму је у недељу 26. марта од 18 часова у дворани СД Пендик у Новом Пазару. Меч ће судити Мирко Јанковић и Томислав Поповић.

Пласман у финале плеј-офа обезбедиће екипа која прва стигне до три тријумфа у серији. Друга утакмица такође се игра у Новом Пазару у среду 29. марта.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment