Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда угостила Рудар из Угљевика

Талентовани кошаркаши КК Рудар из Угљевика из генерације 2005. имали су прилику да на паркету “Комбанк арене“ покажу шта знају, добили искуство за памћење и овације публике у дворани.

Млади кошаркаши КК Рудар из Угљевика имали су велику привилегију. Наиме, КК Црвена звезда мтс угостила их је на утакмици 27. кола Евролиге против Олимпијакоса и осим што су имали прилику да уживају у утакмици на највишем нивоу, имали су и својих “пет минута“ на паркету “Комбанк арене“.

Пола сата уочи почетка утакмице млади кошаркаши, генерације 2005, играли су “пет на пет“ пред пуним трибинама највеће дворане у Србији. Клинци из Угљевика су показали завидно умеће, за то били награђени великим аплаузом и добили искуство за памћење. Такође, добили су и пригодне пакетиће које је обезбедио звездин партнер ИДЕА.

Требало би рећи да су млади кошаркаши Рудара из Угљевика две године узастопно били део Звездиног летњег кошаркашког кампа где су имали прилику да унапреде своје знање. Задовољни наученим пријавили су се за учешће и на наредном кампу.

Ове године Камп ће се одржати у четири смене на фантастичним теренима у Врњачкој Бањи и на Залтибору. Свим полазницима биће обезбеђени превоз, смештај, храна (пун пансион), комплетна опрема за тренинг, који ће се обављати у две смене дневно, рад са тренерима КК Црвена звезда мтс, неопходна лекарска нега, дружење са садашњим и бившим играчима црвено-белих и посебне награде.

Више информација можете пронаћи на следећем линку:

http://www.kkcrvenazvezda.rs/letnji-kamp-2017—osnovne-informacije-21-11-2016.html

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment