Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновијеОбавештења

Организовани пут у Барселону

Агенције Кон Тики и Big Blue travel agency организују пут у Барселону на утакмицу 28.кола Евролиге, Барселона Ласа – Црвена звезда мтс.

Након бројних питања које смо добили око путовања у Милано, одлучили смо да поделимо информацију за све заинтересоване Звездаше који су у могућности и желе да бодре наш Кошаркашки клуб на путу ка Топ8 фази Евролиге.

У циљу да ово постане традиција агенције Кон Тики и Big Blue travel agency након пута у Милано организују и путовање на утакмицу Барселона – Црвена звезда мтс, у оквиру 28.кола најелитнијег кошаркашког такмичења.

Аранжман обухвата директан чартер лет компанијом Air Serbia, Београд – Барселона, полазак у јутарњим часовима 24.марта, и повратак у суботу 25.марта летом из Барселоне у 22:00. Tрансфери аутобусом аеродром-хотел-аеродром, смештај у стандардној двокреветној/трокреветној соби у хотелима са 3*/4* на бази 1 ноћења са доручком, услуге водича, трошкови организације путовања. Цена аранжмана је 399 евра.

И карту за утакмицу можете обезбедити преко агенције. Уколико сте заинтересовани за све опширније информације путовања можете позвати 011/41 41 411.

Повезане вести

2 comments

DraganB мар 21, 2017 at 17:38

Mnogo je 400€ za 1 dan.

Reply
dzoni мар 21, 2017 at 21:05

pa danas bi svi brzo da zarade a ovo je idealna prilika

Reply

Leave a Comment