Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Зрењанину играју за „оверу“ полуфинала плеј-офа

Одбојкашице Црвене звезде у среду су успешно стартовале у четвртфиналу плеј-офа шампионата Србије, а у суботу их већ очекује реванш меч. Биће то трећи узастопни меч између МД Зрењанина и Црвене звезде, с обзиром да су се исте екипе састале и у последњем колу регуларног дела сезоне. Прва два меча припала су нашем тиму, а нова победа Звезде би донела црвено-белим дамама пласман у полуфинале плеј-офа.

У првом мечу четвртфинала, у Београду, видели смо инетресантну утакмицу, завршену у четири сета. Први сет, Зрењанинке су одиграле боље и преломиле га серијом од 7:2 после техничког тајм-аута. Други сет је био прилично неизвестан, тек „на разлику“, наша екипа је успела да поравна резултат у сетовима. Трећи сет је у потпуности припао нашем тиму, деловао је да ће исто бити и са четвртим, али су се гошће резултатски вратиле су сет и после вођства од 12:5 црвено-белих, стигле до изједначења (14:14). Ипак, Звезда је поново „дала гас“, и решила питање победника у овом мечу.

Изабранице Мирајане Мусулин су тако стигле на корак од пласмана у полуфинале, па ће реванш меч у Зрењанину бити прва прилика за пролаз у наредну рунду такмичења.

Четвртфинале плеј-офа Суперлиге Србије, други меч:

МД Зрењанин – Црвена звезда,

Кристалана дворана, Зрењанин, субота, 18. 03. 2017. године, 20h

Повезане вести

Leave a Comment