Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Повредама никада краја

Филип Човић

Кошаркашки клуб Црвена звезда никако нема среће са играчким ростером у текућој сезони. Након операције капитена Вука Радивојевића, повреде његовог заменика Милета Илића, тешке повреде Бојана Радетића, сада су још двојица кошаркаша црвено-белих на „принудном одмору“.

Током јучерашњег тренинга, тандем плеј-мејкера Филип Човић Александар Цветковић задобио је повреде скочног зглоба. Још увек није познато колики је степен повреда, али је извесно да ће поменути двојац морати да пропусти барем неколико тренинга, а самим тим обојица су под знаком питања за предстојећи сусрет које наши кошаркаши играју са словеначким Златорогом.

Поред свих наведених играча, треба напоменути и Уроша Николића и Николу Васића који због повреда нису забележили још увек нити један наступ у црвено-белом дресу у текућој сезони.

 

Повезане вести

6 comments

Luka окт 27, 2011 at 01:11

Neverovatno. Kao Arsenal u fudbalu, takvi smo mi u basketu. Nema titule veoma dugo, ocekuvanja navijaca uvek velika, sada i dobar trener, a povrede nas salecu u neverovatnom broju! Bas ko sto rece Alex…bog nas zbog neceg ocigledno kaznjava…

Reply
милпар окт 27, 2011 at 00:15

Добро,Васић још није потписао,али одласком Игора у Сијену,вјероватно хоће.Ови бољи инсајдери кажу да је одушевио Карија на припремама.
Бојан Поповић је ваљда данас доживио лакшу повреду,тако да можете и њега рачунати…

Reply
Viktor окт 27, 2011 at 00:10

E jesmo nakukali…. Mora nam Bog za nesto vracati, ne znam za sta al nije ovo samo od sebe…. Postajem sujetan!

Reply
Dark окт 27, 2011 at 09:34

Sujetan?!?!?!?! Mislis sujeveran?

Reply
Alex Krycek окт 26, 2011 at 23:59

Ko da su crkvu kamenjem gadjali…:/

Reply
igor окт 26, 2011 at 23:58

Au brate mili višeeee…. Ovakve stvari se ne dešavaju samo KK već sezonama nego i u FK često i sve češće…..

Reply

Leave a Comment