Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Ристић: „Мислим да ће Боаћи тек да даје голове!“

Прави пех задесио је Звездиног младог фудбалера Михаила Ристића током зимских припрема на Кипру. Ристић је због повреде морао да прекине са тренинзима и врати се у Београд.

После нешто више од месец дана, Ристић полако улази у тренажни процес.

Осећам се добро, мање-више сам при крају ове фазе опоравка. Постепено улазим у рад са екипом, и очекујем да наредне недеље почнем максимално да радим са њима. Задовољан сам како се ствари одвијају. Још увек не знам када ћу тачно бити спреман за утакмице, месец дана нисам тренирао и биће ми потребно време да се вратим у прави ритам — рекао је Михаило Ристић.

Ристић је био у позицији коју ниједан фудбалер не воли; са стране је посматрао борбе које су његови другови водили на теренима.

Мислим да екипа игра добро и да је доминантна. Имали смо тежак распоред, мислим пре свега на две тешке утакмице заредом. Прво дерби, у којем се екипа истрошила пре свега емотивно. Након тога је уследио тежак меч у Новом Саду, вратили смо се након 0:2 и успели да победимо. Победа против Јавора је била рутинска. Мислим да екипа темпира форму и хвата залет за наставак првенства. Нови играчи су се добро уклопили, пре свих Боаћи и Фримпонг који су стандардни у стартној постави. Они су врхунски момци, а потом и добри играчи. Драго ми је да Фримпонг пружа одличне партије, и што Боаћи постиже голове и улази у шансе. Мислим да ће тек да даје голове — верује Ристић.

У недељу од 15 часова, следи још један тежак меч, на Бановом брду против Чукаричког.

Чукарички овог пролећа игра јако добро, подигли су форму. Лалатовић је унео нову енергију у екипу. Изузетно су мотивисани, а ми најбоље знамо како Лале уме да мотивише своју екипу. Био је овде, радио је са нама, и зато знамо какав је тренер и шта нас очекује. На Бановом брду никада није лако, неће бити ни овога пута, али мислим да смо фаворити — нема дилему Михаило Ристић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

dejo мар 15, 2017 at 00:01

Risticu mislim da Boaci ce davat golove u Crveno belom dresu al u ovom slucaju da ima pored sebe jos jednog napadaca naprimjer Vujaklija

Reply
Dragan Zvezda Srbija мар 14, 2017 at 18:12

rajicic: Grof i da nije igrao za zvezdu je zvezdas,jer se tako postaje sa ljubavlju i srcem (vi grobari to nemate pa zato i ne razumete) A sto se pomaganja tice molim te,zatvori usta posle toliko godina Toletove vladavine.
I pusti nas portal i idi gledaj neku grobarsku tekmu,vidis da vas nema ni 200 na tribinama.

Reply
Rajičić мар 14, 2017 at 17:09

Da se tom Grofu ne pomaže van terena u lažnoj ligi, videlo bi se sve. Glumi zvezdaša, a igrao pola sezone u Zvezdi epizodu.

Reply

Leave a Comment