Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Голманизација #4 – пут до кампа

У понедељак, 13. марта, гости Омладинске школе ФК Црвена звезда поново су били голмани из читаве Србије, као и региона.

Присутне су биле генерације од 2004. до 2009. годишта, како је и планирано. Захваљујемо се дечацима, њиховим родитељима, као и тренерима што су се одазвали на наш позив за селективно-отворени тренинг. Надамо се да је голманима било занимљиво и едукативно, и да ћемо се видети и следећи пут. Тренери који су били са децом су наши тренери голмана: Гашић Душан — координатор свих тренера голмана у Омладинској школи ФК Црвена звезда, Марић Милорад, Катић Бранко и Радуловић Стефан.

Носилац програма УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана у ФС Србије Душан Гашић изјавио је следеће:

Ово је јединствена акција на нашим просторима. Једном месечно, обично првог понедељка у месецу, пружамо могућност најмлађим голманима да виде како се ради у највећем клубу на Балкану и да нешто од научених активности примене даље у свом раду у клубовима одакле су дошли. За нешто више од тога, ту су наши кампови где се са свим голманима ради подједнако квалитетно, јер су исти тренери голмана Црвене звезде у питању. На свакој Голманизацији уочимо најталентованије голмане међу њима са којима успевамо да направимо допунску селекцију клуба. Сви остали голмани морају да наставе са вредним радом и да у раду користе елементе које смо данас обрађивали на тренингу. Црвена звезда је велики клуб и магнет за све активности које организује, чак и када је овако лоше време и након паузе током зимских месеци Пролеће нам допушта да се акција још више омасови и зато — видимо се у априлу, на петој Голманизацији, јер ово је акција која траје.

Пета Голманизација биће одржана 03. априла 2017. године, са почетком у 13:30.

Треба истаћи и да су се многи голмани са претходних Голманизација већ пријавили за наше летње кампове, јер на Камповима имамо специјалан седмодневни рад са њима!

Позивамо и остале родитеље голмана да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.

Смене су:

17.06. — 24.06.
24.06. — 01.07.
01.07. — 08.07.

у хотелу Wai Tai, исто као и прошле године.

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на кампове:

Јахорина: 15.07. — 22.07.
Терме Чатеж: 23.07. — 29.07.

ПРИЈАВЕ ЗА ЛЕТЊЕ КАМПОВЕ НА kamp@crvenazvezdafk.com као и на нашем сајту.

Буди и ти део Звезде!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo мар 14, 2017 at 23:42

Odlicna akcija omladinske skole Crvene Zvezde za dovodjenje talenata na mjestu golmana Crvene Zvezde samo bi trebala omladinska skola ovakvu akciju napravi svugdje u Svijetu

Reply

Leave a Comment