Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Мусулин: Немамо права на кикс

Лигашки део такмичења у Суперлиги је завршен и следи одлучујућа борба за шампионску титулу. Одбојкашице Црвене звезде ће у четвртфиналној серији плеј-офа одмерити снаге са екипом МД Зрењанин. Прва утакмица на програму је у среду 15. марта (18 часова) у Београду.

Црвено-беле су на крају лигашког дела такмичења Суперлиге освојиле 2. место на табели са 13 победа и 5 пораза уз 40 бодова.

Завршио се лигашки део такмичења, освојили смо 2. место и оно што је јако важно је то што се ова екипа за то изборила, у правом смислу те речи, након мало несигурнијег почетка Првенства. Улазимо у плеј-оф где је свака утакмица важна. Немамо права на кикс. Пре свега ћемо се трудити да задржимо овај ниво концентрације који су девојке успеле саме себи да наметну кроз тренинге и да дамо све од себе да догурамо до финала. А после ћемо видети… – изјавила је Мирјана Мусулин, тренер Црвене звезде.

У последњем колу Суперлиге Звездине даме су играле управо против МД Зрењанина којег су савладале са 3:1, по сетовима 25:23, 24:26, 25:21, 25:19.

Наша очекивања су свакако да прођемо даље. Респектујемо сваког противника. Не потцењујемо никога и тако смо улазили у сваку утакмицу до сада, без обзира на пласман екипе на табели. Са таквим приступом и уласком у меч можемо да одиграмо максимално. Имали смо неких мањих проблема јер већ дуго играмо на високом нивоу и очекивао се пад у игри. Оно што је јако битно је што смо успели, уз тај пад, да завршимо утакмицу у своју корист. Пошто креће најважнији период, даћемо све од себе да што пре поново уђемо у ритам у коме смо били – рекла је Мусулин.

Прва утакмица четвртфиналне серије плеј-офа Суперлиге Србије између Црвене звезде и МД Зрењанина игра се у среду 15. марта од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Александра Баланџић.

Победник четвртфиналне серије плеј-офа биће екипа која прва оствари две победе. Реванш меч се игра у суботу 18. марта од 20 часова у Кристалној дворани у Зрењанину.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment