Moja Crvena Zvezda
ВажноПријатељске утакмицеФудбал

Карте за меч са Спартаком (М) пуштене у продају!

Познате су цене карата за дуел између Црвене звезде и Спартака из Москве.

У суботу, 25. марта у 18 часова, на стадиону „Рајко Митић“ биће одиграна пријатељска утакмица између Црвене звезде и Спартака из Москве. Интересовање за овај меч је велико, најављен је велики број навијача који ће стићи из Русије, а утакмица ће бити преношена како на српској, тако и на руској телевиији.

Карте за ову утакмицу су већ пуштене у продају путем интернета, и то преко сајта www.iticket.rs, док ће на благајнама стадиона „Рајко Митић“ продаја почети наредне недеље о чему ћемо благовремено обавестити јавност.

Цене су следеће:

Север: 200 рсд;

Исток: 400 рсд;

Запад: 600 рсд;

ВИП 2: 3000 рсд;

ВИП галерија и ВИП 1: 4000 рсд;

Повезане вести

5 comments

dejo мар 13, 2017 at 23:25

Posto sam iz Podgorice ne vjerujem da cu dolazit na utakmicu ,autore sajta razocarao si me jer se bojis nesto da postavis od nekoga ili jos bolje ne smijes od uprave Crvene Zvezde ,tzv vodja navijaca koji unistavaju Crvenu Zvezdu ,zbog njih se dobro zna da Crvena Zvezda ne igra Evropska takmicenja ,sto se utakmice Crvene Zvezde i Spartaka iz Moskve necu da prognoziram rezultat samo znam da Spartak ima sigurno jaci sastav realno privatni je klub usput prvi je u puno jacoj ligi Rusije

Reply
Omladinac мар 14, 2017 at 14:18

Ovo je prijateljska druze. Bice ili 1:1 ili 2:2. Uzvracamo im za gostoprimstvo iz 2014. kada su otvarali stadion. Mislim da je uprava trebala za sve tribine da stavi simbolicnu cenu od 100 dinara, ako vec nece za dzabe. Jeste prilika da se zaradi, ali ne treba preterivati ipak je prijateljski mec.

Reply
Omladinac мар 13, 2017 at 13:09

Hoce li biti jug otvoren u slucaju da se rasprodaju ostale tri tribine?

Reply
Dzoni мар 13, 2017 at 17:13

Nece se ni u ludilu rasprodati ostale tri tribine 😉

Reply
Omladinac мар 13, 2017 at 18:35

Ako se rasprodaju 🙂 Planiram da dodjem na utakmicu, ali sam iz unutrasnjosti, pa se plasim da li cu doci do karte. Bilo bi lepo da u slucaju veliprodaje bude i jug otvoren.

Reply

Leave a Comment