Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Рукометни дерби у Новом Саду, Звезда против Војводине

Рукометаши Црвене звезде и Војводине у Новом Саду играју дерби 20.кола Суперлиге Србије. Утакмица је на програму у суботу од 19:00 у хали „Слана бара“.

Битна утакмица по оба тима, дерби који ће одлучити ко ће са првог места у плеј-оф и ко ће пренети бодове у одлучујућу трку за шампиона Србије.

И црвено-бели и Војводина су имали обавезе у четвртфиналу Купа Србије у среду. Црвена звезда је играла нерешено на Бањици са Партизаном (26:26), док је Војводина убедљиво поражена у Суботици од Спартака (35:23), иако су само пар дана раније у шампионату славили (26:23).

Тренер Ненад Перуничић верује у тим, који је спреман за сутрашњи дерби.

Наш однос према утакмицама се не мења, спремни смо за меч. Верујем у момке и свој тим.“

Капитен Црвене звезде Дејан Бабић истиче да екипа има квалитет и да терет дербија и меча у Новом Саду мора да буде у служби тима.

Јако битна утакмица за нас. Морамо да дамо све од себе, да прихватимо терет утакмице и да се тако наметнемо од почетка, као тим. У бодовном смо заостатку, али знамо да имамо квалитет. Играмо у гостима, и у меч морамо да уђемо без притиска, али и са великом дозом адреналина, уз велики мотив који имамо, да би остварили резултат који нам је потребан.“

Голман Немања Љубеновић се опоравио после ударца у судару након дуела са крилом Партизана Јовановићем у среду, и спреман је за сутрашњи дуел.

20.коло Суперлига, Војводина – Црвена звезда 19:00, „Слана бара“.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 10, 2017 at 23:46

Sve cestitke rukometasima Crvene Zvezde samo nastavite tako

Reply

Leave a Comment