Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаЗвездине легендеНајновијеФудбал

Честитамо, Дејане!

Велико признање за некадашњег фудбалера и капитена Црвене звезде Дејана Станковића.

УЕФА је у понедељак, 6. марта, објавила да ће саветник новог председника ове организације Александра Чеферина бити нико други до легенда и некадашњи капитен Црвене звезде Дејан Станковић!

Ово је први од, верујемо, многих корака који чекају Дејана Станковића у функционерским водама. Његов посао базираће се, за сада, на омладинском фудбалу и помагању у развоју играча у осетљивом узрасту.

Играо сам фудбал 20 година, сада је време за ново поглавље у каријери. Време је да нешто вратим фудбалу који ми је много тога дао. Ја сам цео живот био тимски играч, а сада ћу бити део великог тима који се састоји од 55 националних асоцијација — биле су Дејанове речи након именовања на нову функцију.

ФК Црвена звезда свом некадашњем капитену жели много успеха у новом послу, а уколико буде успешан онолико колико је био док је носио копачке, европски фудбал ће добити велико, велико појачање.

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 мар 7, 2017 at 00:17

SREĆNO DEKI. MISLIM DA JE SADA PRAVO VREME DA SE POKRENE STARA INICIJATIVA DA SVI BIVŠI PRVACI EVROPE BUDU UČESNICI LIGE ŠAMPIONA. KAO ČOVEK KOJI JE ZADUŽEN ZA NAPREDAK FUDBALA U EVROPI MISLIM DA BI MOGAO PUNO DA POMOGNEŠ. ZVEZDA BI NA TAJ NAČIN USPELA KONAČNO DA SANIRA DUG,DA POJAČA EKIPU,DOVEDE TRENERA,DA KONAČNO POČNE DA DIŠE PUNIM PLUĆIMA. TREBA DA UČINIŠ SVE DA POMOGNEŠ KLUBU KOME SVE DUGUJEŠ, KRAJNJE JE VREME DA TO NEKO UČINI.

Reply
dejo мар 6, 2017 at 21:32

Cestitam ti imenjace Stankovicu pa da unaprijedis UEFU i da pomognes Srpskom fudbalu kroz istu tu UEFU imenjace

Reply

Leave a Comment