Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоРагби

Рагбисти остали без Суперкупа у последњем нападу

Рагбисти без Суперкупа

Рагбисти Црвене звезде остали без новог трофеја, Суперкупа Србије у последњем нападу на мечу, па ће први трофеј у сезони красити витрине Дорћола, 30:32.

Извор: ragbiligesrbije.rs

Тешко да се могао замислити бољи и узбудљивији почетак сезоне од овог који се данас одиграо на стадиону „БАСК арена“ код Цареве Ћуприје. Рагбисти Дорћола и Црвене звезде уверили су око 150 гледалаца на стадиону, као и неколико стотина који су утакмицу гледали преко стрима, да су спремно дочекали почетак сезоне. У трилер завршници до пехара је стигла екипа Дорћола, која је на крају тријумфовала са 32:30, и то есејем Саше Митровића у последњем нападу на утакмици.

Дорћол је одлично отворио утакмицу и први дошао у вођство, које је чувао све до краја првог полувремена које је добио са 16:12. Одмах на почетку другог полувремена, црвено бели су успели да поравнају резултат на 16:16, али се Дорћол поново буди и у 60 минуту има, чинило се недостижних 28:16. Тада почиње киша, која је много више пријала Звезди, која успева да преокрене резутат и у 77. минуту дође до вођства од 30:28.  Дорћол је буквално у последњем нападу на утакмици успео да преко Саше Митровића, постигне есеј и по други пут дође до трофеја у Суперкупу Србије.

ДОРЋОЛ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 32:30 (16:12)

Београд, 05.03.2017, стадион: „БАСК арена“.
Гледалаца: 150
Судија: Милош Милинковић, помоћници: Душан Вирц, Урош Црнчевић (сви Београд).

Поени за Дорћол: 6 есеја: Стеван Стевановић 2 минут, Огњен Доцић 12 минут, Далибор Вукановић 15 и 60 минут, Стефан Вукановић 55 минут, Саша Митровић 80 минут. Голови Д. Вукановић 4/5, С. Митровић 0/1

Поени за Црвену звезду: 7 есеја: Велибор Срећковић 7 минут, Петар Милановић 24 минут, Броди Фини 28 минут, Стефан Николић 47 минут, Миодраг Томић 67 и 77 минут, Војислав Дедић 74 минут. Голови: Војислав Дедић 0/4, Милош Зоговић 1/3.

ДОРЋОЛ: Андреј Мора, Милан Аврамовић, Реља Петровић, Далибор Самарџић, Огњен Доцић, Мирко Божовић, Далибор Вукановић, Алекса Радић, Стефан Вукановић, Сергеј Деветак, Иван Ивановић, Стеван Стевановић, Стефан Недељковић, резверве: Борис Лазин, Саша Митровић, Лука Булајић, Стефан Јовановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Милош Зоговић, Рајко Трифуновић, Петар Милановић, Драган Васиљевић, Вук Штрбац, Војислав Дедић, Стефан Николић, Слободан Миленковић, Владислав Дедић, Данило Косановић, Миодраг Томић, Милош Ћалић, Велибор Срећковић, резерве: Фини Броди, Денис Ченгај, Викола Васић, Ненад Жујић.

Повезане вести

Leave a Comment