Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле гостују у Старој Пазови у дербију кола

Одбојкашице Црвене звезде налазе се у сјајној серији од осам узастопних победа и већ три месеца не знају за пораз у домаћем првенству! Последњу победу над изабраницама Мирјане Мусулин остварио је управо тим којем црвено-беле гостују у оквири 17. кола – првопласирано Јединство из Старе Пазове.

Јединство из Старе Пазове игра најбољу сезону у историји клуба. Средином октобра освојен је први трофеј, Суперкуп Србије, а пре две недеља убедљиво су приграбили пехар у Купу. На истом нивоу наступају и у Суперлиги, пошто су у 16 утакмица забележили 14 победа и са 43 бода обезбедили прво место пред плеј-оф. Поразе су им нанели Железничар у четвртом и ТЕНТ у петом колу и од тада бележе импресивну серију – 16 узастопних победа у свим домаћим такмичењима. Тренер Јово Цаковић води уигран и компактан тим, који предводи капитен и примач сервиса Сара Саркаџија, заједно са Нином Јакић, која је понела епитет најбољег играча Финалног турнира Купа. Такође, не треба занемарити улогу другог примача Јелене Олуић, као ни врло доброг средњег блокера, Ивану Мрдак. Публика у Старој Пазови препознала је квалитет овог тима и у великом броју долази у халу, па црвено-беле ни са те стране не чека лак задатак.

Сјајан посао који Мирјана Мусулин ради са својим тимом биће на правом испиту овог викенда, али нема сумње да наш тим има чиме да парира домаћој екипи. Звезду би победа приближила другом месту на табели на крају регуларног дела, пошто тренутно има два бода више од Визуре. Прошлог викенда забележена је убедљива победа на гостовању у Ужицу и направљена добра увертира за овај меч.

Утакмица у СХ ,,Парк“ на програму је у суботу, 4. марта са почетком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment