Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле без проблема до осме узастопне победе

Сјајне Звездине одбојкашице забележиле су и осму узастопну победу у домаћем првенству! За сат времене игре убедљиво је савладано Јединство у Ужицу – 0:3 (16:25, 13:25, 10:25). Мирјана Мусулин искористила је и овај меч да пружи шансу играчицама са мањом минутажом – Ани Јакшић, Анастасији Секулић, Ањи Ашоњи, што су оне врло добро искористиле.

Звезда је брзо дошла до 1:4, али су домаће узвратиле, 4:4. Црвено-беле су добрим блоком вратиле предност и натерале тренера Јањића на тајм-аут (5:9). Одлични сервиси Милке Стијепић донели су максималних +6 на техничком тајм-ауту – 6:12. Добром игром у нападу Звезда је стекла и двоцифрену предност (7:17), што је Мусулин искористила да да шансу Ани Јакшић и Анастасији Секулић. Покушао је са изменама и тренер домаћих, али су црвено-беле рутински привеле сет крају – 16:25 за 0:1.

Опет је наш тип боље започео сет (0:3), али се Јединство опет вратило (3:3), па је до 8:8 уследила игра поен за поен. Звезда је преко Чанак поново повела и на обавезну паузу отишла са 9:12. Појачала је сервис екипа Мирјане Мусулин што је дало резултата (10:15) и натерало тренера домаћих на тајм-аут. То није помогло, предност Звезда је расла, па смо на 12:18 поново видели Ану Јакшић у игри. Управо њеним блоком црвено-беле користе прву сет лопту и дуплирају предност – 13:25. 0:2.

Још убедљивије је Звезда почела трећи период игре и повела да 0:5. Сјајни сервиси Бојане Миленковић донели су нашој екипи великих +8 на техничком тајм-ауту – 4:12. Звезда је потпуно контролисала игру у свим сегементима и само се чекао крајњи резултат. Шансу до краја добиле су и Ања Ашоња и Олга Јејић, а Звезда је са убедљивих 10:25 добила и трећи сет.

Још једну одличну партију пружила је Николина Лукић са 13 поена, док су двоцифрен учинак имале су још Бојана Миленковић и Милка Стијепић. У домаћој екипи истакла се Комленовић са 10 бодова.

У следећем колу Звезда гостује водећој екипи Јединства из Старе Пазове.

Повезане вести

1 comment

goranko_ilic феб 26, 2017 at 04:03

Čestitam, ljepotice! Napred do titule! Najbolje ste i najljepše!

Reply

Leave a Comment