Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Боаћи: Голове посвећујем саиграчима

Ричмонд Боаћи није успео да се на својој дебитантској утакмици упише у стрелце, али је у другој то учинио два пута.

Гол по мечу — то је за сада статистика Ричмонда Боаћија, ако се изузму наступи у пријатељским утакмицама. Форма Звездиног нападача радује пред важне дуеле који очекују црвено-беле током наредних недеља.

— Одмах морам да нагласим да голове посвећујем својим саиграчима. Да није било њих, да није било заједничког труда који смо уложили и у припреми ове утакмице, не би било ни ових голова и много сам им захвалан — изјавио је Боаћи након утакмице.

Могао је наш нападач да постигне и више од два гола.

— Имао сам један велики промашај, али у фудбалу је најважније наставити даље, чак и ако се то догоди. Нисам одустао, желео сам да се искупим и захваљујући својим саиграчима, успео сам у томе. Нападачима се увек догоде и промашаји, и најважније је не одустати, не предати се.

Тандем Канга — Боаћи за сада веома добро функционише.

— Пратим како се Канга креће, и чим помислим да је у ситуацији да асистира, покушавам да му се понудим, тражим лопту, и за сада имамо добру сарадњу.

Следећа утакмица је једна од најважнијих у српском фудбалу.

— Следећа утакмица је дерби, али ова је тек завршена. Радићемо напорно током наредне недеље како бисмо се добро припремили. Саиграчи су ми причали колико је та утакмица важна, али свака је важна — јасан је Боаћи.

Повезане вести

1 comment

dejo феб 26, 2017 at 09:05

Samo nastavi tako Boaci pa dako dades partizanu jedno tri komada u mrezi 4 Marta

Reply

Leave a Comment