Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Фримпонг: Одушевљен сам атмосфером

На утакмици против Новог Пазара Звездини навијачи су имали прилике да први пут на такмичарском мечу виде на делу зимска појачања.

Један од њих, који је свој посао одрдио на одличан начин је Абрахам Фримонг.

Одлично сам се осећао на терену, задовољан сам начином на који смо одиграли прву партију пред нашим навијачима. Ова утакмица се умногоме разликује од осталих које сам играо у Суперлиги Србије, атмосфера је била феноменална и одушевљен сам што је толико навијача дошло да нас подржи — рекао је Фримпонг.

Звездин штопер представљао је непремостиву препреку за нападаче Новог Пазара.

Када сам тек изашао из тунела и видео каква је атмосфера морам да признам да сам осетио мали притисак и помислио у себи да ће ово бити тешко. Ипак, чим је почела утакмица све је било у реду, навикао сам се и био сам фокусиран само на игру. Знао сам да људи много очекују од мене и рекао сам себи пред почетак меча да морам да одиграм најбоље што умем и то сам и урадио. Показао сам да нисам без разлога добио место у тиму. За нас у одбрани најбољи комплимент и показатељ да смо свој посао одрадили добро јесте чињеница да Нови Пазар ниједном није шутирао на наш гол. Разлог томе је што смо константно нападали и нисмо им оставили простора.

Тандем Луковић и Фримонг одлично функционише још од прве пријатељске утакмице коју су заједно одиграли.

Капитен Луковић ми заиста много помаже од првог дана када сам дошао. Он иза себе има завидну каријеру и много ми помажу његови савети, као и то што знам да је увек ту и да могу да му се обратим за све што ми је потребно. Пренели смо тај добар однос и на терен и заиста се одлично разумемо.

Наредна препрека за изабранике Миодрага Божовића је Бачка.

Утакмици против Бачке, као и свакој наредној, приступићемо исто као и овој. Имамо одличан тим, људи који раде у стручном штабу такође свој посао обављају на најбољи могући начин и имамо све неопходне услове да остварујемо добре резултате. Даћемо све од себе да наставимо да бележимо само победе — закључио је Фримпонг.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE феб 19, 2017 at 18:26

korektno i pametno odigrao..videcemo za dalje ali je bolji od svih u zadnjih 10g..bice i gresaka ali za sada je to jako dobro..jos jedan ping-pong i odbrana bi bila sasvim odlicna

Reply

Leave a Comment