Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

После европских искушења, одбојкаше очекује „вечити дерби“

Одбојкаши Црвене звезде одиграли су у уторак утакмицу у оквиру осмине финала Купа ЦЕВ, а већ у петак их очекује „вечити дерби“ у шеснаестом колу Суперлиге Србије.

Наша екипа је тренутно на трећој позицији у шампионату Србије, са две победе мање од првопласиране Војводине, и са победом мање од другопласираног Новог Пазара. Црвено-бели дочекују „вечити дерби“ после елиминације из Купа изазивача, из серије тешких утакмица, али им то неће сметати да пруже свој максимум. Свакако су фаворити у предстојећем мечу, с обзиром да су црно-бели тренутно на претпоследњој позицији у Лиги. Наравно, „вечити дерби“ је посебна прича, и често га може одлучити тренутак инспирације играча. Одбојкаши Партизана ће бити посебно мотивисани, имајући у виду да им „гори под ногама“, тј. да немају лак распоред до краја регуларног дела сезоне. Црно-бели се налазе на позицији која води у плеј-аут, тј. у борбу за очување суперлигашког статуса, а имају победу мање у односу на осмопласирани Спартак из Љига, који је на последњој позицији која води у плеј-оф. Са друге стране, имају две победе више од последњепласираног Клека, који је „једном ногом“ већ у Првој Лиги Србије.

Црвено-белима би свакако значила подршка навијача, па их позивамо овом приликом да дођу у халу и помогну нашем тиму да забележи нову победу. Зна се да је „вечити дерби“ увек нешто више од игре, па би била права штета да буде свега 100-200 људи у хали, колико обично буде на одбојкашким мечевима. За оне који не буду могли да прате меч уживо, сајт Моја Црвена звезда ће се потрудити да орагнизује livestream, који можете пратити преко следећег YouTube канала.

Идемо до нове победе!

XVI коло Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Партизан,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, петак, 17. 02. 2017. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment