Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаОдбојка

СД ЦЗ и МЦЗ.Нет вас воде на реванш утакмицу Звезда – Селвер

Одбојкаши Црвене звезде
Одбојкаши Црвене звезде

Како смо Вам раније најавили, портал МЦЗ.Нет у сарадњи са Спортским Друштвом Црвена звезда и клубовима, поклањаће карте за утакмице наших екипа у предстојећој сезони.

У среду, 26. октобра, одбојкаши Црвене звезде играју реванш утакмицу 1/16 финала Купа Цев са Селвером из Талина, за коју ћемо поделити три пута по две карте. Како бисмо дали могућност што већем броју посетилаца да дођу до карата, једноставно питање из области одбојке биће постављено вечерас на нашем сајту, када Вас је највише за рачунарима, а прва три посетиоца која пошаљу тачан одговор добиће по две карте.

Утакмица са Селвером се игра у хали „Шумице“ од 18 сати, а наша екипа има предност, обзиром да је у Естонији дошла до победе од 3:2, те је близу проласка у 1/8 финала Купа Цев.

Подсетимо, за младу екипу Црвене звезде наступа неколико јуниорских репрезентативаца Србије као и сениорски репрезентативaц Михајло Митић, који је летос освојио златну медаљу на Европском првенству. Тренер екипе је Жељко Булатовић, дугогодишњи члан стручног штаба репрезентације наше земље.

Повезане вести

Leave a Comment