Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда декласирала Украјинце, три гола Боаћија, шоу Плавшића

Црвена звезда је у новој припремној утакмици, против Зирке, славила резултатом 6:2. Боаћи и Плавшић су били сјајни. Први је постигао три гола, а Звездин омалени офанзивац забележио је два поготка и две асистенције. Шести гол дело је Милића, на асистенцију Анђелковића.

Наш тим је утакмицу почео у саставу: Манојловић, Петковић, Анђелковић, Луковић, Фримпонг, Ле Талек, Доналд, Канга, Руиз, Плавшић, Боаћи.

У првом делу игре бриљирали су Срђан Плавшић и Ричмонд Боаћи. Нови нападач црвено-бели донео је вођство након асистенције Плавшића већ у 7. минуту, да би омалени офанзивац и сам погодио мрежу противника 15 минута касније. И у овој акцији учествовао је Боаћи, који је шутирао, голман Зирке је одбио лопту, али само до Плавшића, који је прослеђује у мрежу.

У 33. минуту уследила је контра Звезде, у којој је Канга одлично упослио Плавшића, који је постигао и свој други погодак. Десет минута касније, у самом финишу првог дела, гости су успели да смање резултат на 3:1. Међутим, у последњим секундама првих 45 минута, Плавшић је још једном одлично центрирао, а Боаћи постигао и свој други гол на мечу, за 4:1.

На старту другог дела игре, Манојловић је „скинуо“ зицер играчима Зирке, али је нешто касније капитулирао, а гости су смањили на 4:2. Међутим, десетак минута после тога, Боаћи је постигао и трећи гол. Након пресинга Звездиних играча, лопта је дошла до нашег нападача, који је преварио једног ривала и затресао мрежу.

На уласку у последњих пола сата меча Милијаш и Милић су заменили Руиза и Кангу, док је у 70. минуту Павков заменио Боаћија.

У 79. минуту је Анђелковић забележио још једну асистенцију на припремама, а новајлија Немања Милић погодио мрежу за 6:2.

То је био и коначан резултат.

Повезане вести

16 comments

dejo феб 12, 2017 at 11:53

Svima je jasno-Plavsic mora da igra!!!

Reply
Zvezdin navijac феб 11, 2017 at 15:52

Zvezda igra povezanije, lakse ulaze u sanse…
Pavkov nije bio toliko los !

Reply
Suhoj37 феб 11, 2017 at 00:20

Ako Plavšić bude sede na klupi kao jesenas definitivno prestajem da gledam Zvezdu jer očigledno je da je on neverovatan igrač a mi ga uništavamo.

Reply
Mississauga феб 10, 2017 at 21:13

Nista bez Plavsica. Neopravdano je sedeo na klupi svo ovo vreme.

Reply
Kalderon феб 10, 2017 at 18:27

Pavkov je retka zverka,igrac koji moze trojicu da nosi na ledjima zna da odlozi loptu, zna kao u basketu da napravi prostor saigracu, zna itekako da skoci sada kada imas Milijasa koji ima dobar prekid znaci ti igrac kao Pavkov koji zna da igra okrenut ledjima ka golu bice on suvo zlato.

Reply
Dusko феб 11, 2017 at 16:56

Ti se sigurno drogiras. Pa ta „retka zverka“ promasi prazan gol protiv Arisa. To cak ni Orlandicu nije poslo za rukom.

Reply
ĐOLE BARI 91 феб 10, 2017 at 16:36

STALNO SAM GOVORIO DA PLAVŠIĆ MORA DA IGRA.SA NJIM JE IGRA PUNO BRŽA, ZVEZDA JE MNOGO OPASNIJA. ZA BOAĆIJA SAM REKAO ČIM JE DOVEDEN DA ME ČUDI DA SMO USPELI DA GA DOVEDEMO, BAŠ TAKAV NAM JE IGRAČ BIO POTREBAN. BIO SAM PRE ZA DOVOĐENJE ALEKSE VUKANOVIĆA NEGO PAVKOVA ALI NE TREBA ŽURITI SA NJEGOVIM OTPISIVANJEM,IMA VELIKI POTENCIJAL I ODLIČNU TEHNIKU S’ OBZIROM NA VISINU. MISLIM DA SU POJAČANJA VEOMA DOBRA,TREBA PRODATI ILI USTUPITI IGRAČE NA KOJE BOŽOVIĆ NE RAČUNA I TAKO RASTERETITI BUDŽET. AKO JE TAČNO DA ZA RISTIĆA MOŽEMO DA UZMEMO VIŠE OD DVA MILIONA EURA ISTOG SEKUNDA GA TREBA PRODATI (JER ON NE VREDI NI PETINU TIH PARA A ISPADA DA JE SKUPLJI OD BOAĆIJA I POLETANOVIĆA ZAJEDNO ??) I TIM PARAMA OTKUPITI UGOVORE BOAĆIJA I POLETANOVIĆA I NA TAJ NAČIN ĆE KLUB SIGURNO BITI U DOBITKU PRILIKOM PRODAJE TIH IGRAČA. PO SVAKU CENU ODMAH OTKUPITI UGOVOR BOAĆIJA U IZNOSU OD 1.000.000 EURA.

Reply
Bata феб 10, 2017 at 16:25

Ala ce Boaci da puni na prolece , puni hahaha….. , puni hahaha……

Reply
otpisani101 феб 10, 2017 at 15:42

Iskreni da budemo zvezda deluje i brze i bolje nego jesenas…mislim i dalje da je pavkov najgori potez ove uprave…a i siguran sam ponovicu opet da je posle piksija ova uprava najbolja do sada…mislim da je bonaci dosao ranije da pavkov ne bi ni bio u zvezdi…ali i covic je doveo voltersa,koji je mnogo gori i mnogo skuplji od rebica,pa nikom nista,jer protiv covica ne smes nista da pises…kako god da je,bilo je i mnogo gore…zvezdu tuzio radnicki a za vreme dzajica svaki dan blokiran racun…danas zvezda mnogo bolje izgleda nego sto je bila i to su cinjenice…sve dok smo prvi na tabeli terzic ima moju punu podrsku…mozda je lopov i kriminalac ,ali kada su nas posteni vodili partizan osvojio 6 titula za redom…danas je mnogo lepse biti navijac zvezde kada smo osvojili titulu i jesenji prvaci…valjda ce mo ove godine i u neku grupu u evropi…daj boze…

Reply
LA[K]I феб 10, 2017 at 17:12

Ti si jedan od retkih koji podrzavaju upravu i dobro, to postujem. Ima Terzic argumente da se kaze da je daleko bolji od proslih uprava. Medjutim treba da krenes od toga „sta bi ja uradio da sam na Terzinom mestu“. Da li bi ti Pavkova platio 300.000 evra + 30% od sledeceg transfera? Da li bi mu ti dao ugovor na samo dve godine kad se uzmu u obzir uslovi po kojima je doveden? Da li bi ti ijednog igraca iz naseg prvenstva doveo pod tim uslovima? Ja bih samo Marasa i Melega i za vece pare jer oni imaju rezultate i pokazuju kvalitet u svojim klubovima. Uporno Terza forsira pricu kako smo u teskoj finansiskoj situaciji i zato ne mozemo da se borimo za neka ozbiljna evro pojacanja. Ok razumem, ali zasto onda za Pavkova 300.000, kad se vec nema para? Zasto se Milosevic dovede za 300.000, a odigra 70 minuta u kupu za polusezonu? Zato ja to smatram nekim kriminalom, posebno kada se vidi ko je na celima tih klubova iz kojih dovodimo igrace, i kada se vidi da je Terza vec bio na poternici zbog brojnih kriminalnih radnji. Ali kad si vec Covketa pomenu, Terza je za njega mala maca, koliko je on krimos tek. Covic je klasican „preletac“. Kako neko pobedi na izborima on se njemu uvlaci. Tako je bilo i za vreme Slobe, i za vreme zutih, i tako je i sada za vreme Vucica. Medjutim u njegov privatan zivot ne zelim da ulazim. On kosarksaki klub vodi posteno i to se jasno da videti. Nema tu sumnjivih pojacanja kao u FK, nema saradnje sa sumnjivim ljudima… Tu je sve cisto. Tacno je to za Voltersa, ali tu ni novac, ni kvalitet igraca ne mogu da se uporedjuju sa fudbalom. A i KKCZ je sada na stabilnim nogama pa moze sebi da prijusti i „skuplja“ pojacanja. Ipak tu je sve do timske igre, a ne do pojedinaca. Pojedinac moze da eksplodira, moze i da odigra ocajno to u KK ne znaci puno, jer se ne igra na snagu i kvalitet jednog igraca vec celog tima kao sto sam vec rekao. I za kraj, daj Boze da u Evropi nesto uradimo. Naravno prvo dupla kruna 🙂

Reply
dusan феб 10, 2017 at 20:20

volters je gori od rebica? taj basket ti bas ne ide

Reply
NESO HADZIJA феб 10, 2017 at 15:27

gospodine terzicu dali ste intervju brazilac je vec u beogradu samo da proge testobe i putue odma da se prikljuci na pripreme a sa druge strane mateus jos nije stigao i nije u beogradu alibi kasni dolazi sigurno ili kao uvek cekacemo do kraja jos nije sigurno sve

Reply
Delija mp феб 10, 2017 at 15:10

Ako se po jutru dan poznaje, onda smo ga uboli sa Boacijem. Milic isto nije los, Fripong treba da se uklopi, nadam se da smo sa njim pogodili, tako da na leto treba jos jedan stoper i to je to

Reply
pera феб 10, 2017 at 17:53

Ne nego već sada treba praviti priču oko Maraša. Dogovoriti prelazak i tako igrača opredeliti da se sprema da zaigra u Zvez,di. Mnogo je jeftinije njega platiti recimo 300000Eur nego trojicu poput Fibela a da nisu takli lopte. Džaja je bio mag dovodjenja igrača nije nikad mašio. I ovde sam pogodio da je Plavša naš najkreativniji igrač. Takodje mislim da je Račić sa njim u tandemu dobitna kombinacija sigurno. Možda su trebali da rizikuju da se proda Kanga za ta 2 mil EUR jer za njega nikad neće dobiti veće pare pa otvoriti šansu da se ovi klinci dokažu na proleće pored Milijaša koji uvek može da uskoči i na jednu i na drugu polutku. U koncepciju brzog napada mi nekako ne štima dovodjenje Pavkova i ostanak Sikimića. O Orlandiću neću ni da govorim. Mislim da su se kockali sa dovodjenjem Boaćija i da su sumnjali u transver pa su na siguricu angažovali PAvkova. Dobar je to igrač i momak i imaće svoju šansu kroz sezonu sigurno.

Reply
kastiljo феб 10, 2017 at 19:12

Sikimic u ovoj konkurenciji nece imati minute…Realno da ako se igra sa 2 napadaca to budu Boace i Pavkov (Vujaklija) ili samo Boace sa jednim napadacem…U slucajevima izmene,napadac za napadaca,verovatno ce to biti neko od ove dvojice umesto Boacea.Sikimic verovatno zavrsava karijeru na leto,sto je Terzic ili Bozovic vec najavio,tako da verovatno zbog toga ostaje…

Reply
LA[K]I феб 10, 2017 at 14:59

Dobro momci igraju, dosta zivlje nego jesenas u prvenstvu, ali plasi me sto je ova Zirka najozbiljni protivnik na pripremama. Zaista molim urednike sajta da kontaktiraju upravu i da nam uprava pokaze na osnovu cega je Pavkov doveden u Zvezdu. On nebi mogao ni u prosecnoj treceligaskoj ekipi da se nametne, a ne jos u ekipi koja se bori za titulu i za Evropu. Ja zaista ne vidim na osnovu cega je on placen 300.000, sem ako se ne radi on nekom kriminalu. Covek je duplo gori od Sikimica. I Orlandic je u poredjenju sa njim fantastican napadac. Covek je za 20 minuta na terenu imao toliko kontakata sa loptom da moze na prste jedne ruke da se izbroji, a radi se o ekipi kojoj smo dali 6 golova… Pohvale za ostatak ekipe. Dobro rade, ali ipak treba sacekati da vidimo kako ce se u prvenstvu pokazati.

Reply

Leave a Comment