Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Тренинг у две групе, сутра провера (ФОТО)

Припреме на Кипру фудбалера Црвене звезде полако улазе у завршну фазу.

Црвено-бели су и данас тренирали подељени у две групе. Мања група коју су чинили играчи који ће сутра играти утакмицу, одрадила је нешто краћи тренинг који се базирао пре свега на вежбама завршнице односно шутевима на гол. Друга група фудбалера истрчавала је деонице, а након тога на скраћеном терену играла на два гола.

Заједно са осталима тренирао је и Срђан Плавшић. Упркос повреди руке коју је доживео на јучерашњем тренингу, рука му је бандажирана и установљено је да нема прелома те је Плавшић нормално тренирао. Сви остали фудбалери такође су одрадили тренинг.

У петак, 10. фебруара од 13 часова по српском времену, биће одигран пријатељски меч између Зирке и Црвене звезде. Као и све утакмице до сада, и ову ћете бити у прилици да пратите уживо на нашем ју тјуб каналу.

У суботу, 11. фебруара, у 15 часова по српском времену, изабранике Миодрага Божовића у Ларнаки очекује пријатељски дуел против Волгара, и то ће бити и последња провера пред повратак у Београд који је заказан за понедељак у јутањим часовима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment