Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Један репрезентативац Србије спреман за дуел у Москви, други не!

Након два везана пораза, Црвену звезду чека веома тежак дуел у 22. колу Евролиге. Наш тим је у паду форме, што је резултирало и неуспесима у дуелима против Ефеса и Партизана, а чини се да након таквих мечева није могао доћи тежи дуел. Наше момке чека у Москви моћни ЦСКА, који ће сигурно бити максимално наоштрен након болног пораза од црвено-белих у Београду, пре неколико недеља.

Након дуже паузе, у Итудисов састав се враћа један од најбољих европских кошаркаша, Милош Теодосић, док на другој страни, према последњим информацијама, неће бити Стефана Јовића.

Теодосић није наступао готово месец дана у Евролиги, од 13. јануара и дуела против Арманија. Вратио се за викенд у дуелу ВТБ лиге и показао да су повреда и умор прошлост. С друге стране, хронична повреда коју „вуче“ већ јако дуго Стефан Јовић вратила се српском плеју у финишу меча против Панатинаикоса, а посебно приметила против Ефеса, у мечу у којем је одиграо само прво полувреме, те у вечитом дербију, где је играо преко границе бола, али није могао да да допринос какав је желео.

Стручни штаб је очигледно зато одлучио да Јовић остане у Београду и прескочи дуел против ЦСКА, како би био спреман за два можда и кључна дуела у борби за ТОП8, против Бамберга и Галатасараја, који, један за другим, Звезда игра у Београду.

Црвено-бели ће бити лишени и помоћи Немање Дангубића, који ће пропустити и шести меч у низу.

Повезане вести

4 comments

Maksa феб 9, 2017 at 15:17

Najbolje je odmoriti Jovica jer kao sto je receno utakmica protiv Bamberga i Galatasaraja su bitnije. Neznam u kakvom je stanju Kuzmic koji je takodje slabo igrao od utakmice sa Panatinaikosom ali ako je i on rovit mozda bi trebalo i njega postedeti. A sto se same utakmice tice nadam se dobroj i borbenoj utakmici i da se Zvezda nece obrukati.

Reply
zeljo zvezdas do groba Bar.... феб 8, 2017 at 15:36

….uopste ne dovodim u pitanje to da ce se izginuti na terenu,a ni taj Teodosic nije bog uz svo postovanje,nije Djenka pacer vec igracina koju bi mnogi voleli u svom klubu,Volters je meni ok jer je usao u sistem,Tomson se mozda jos trazi ali ovo do sada sto je pokazao je sasvim korektno i mislim da ce tek da da rezultat mozda cak i sutra explodira …za ostale da i ne govorim,mnogo su teskoga pregazili i ginuli ba terenu.Ne sumnjam da ce tako i nastaviti.Imam pozitivan osjecaj za Moskvu…NAPRED ZVEZDO ….NAPRED JUNACI….POZ.ZA DELIJE SIROM REGIONA

Reply
pera феб 8, 2017 at 12:40

Kad je već tako onda dajte šansu Rakićeviću da se dokaže. Ionako mora da igra i neke utakmice u ABA ligi kako bi Jović bio fit kada treba. Ne može to Dženkins jer ga gubimo tamo gde je najpotrebniji u ofanzivi. Još nešto tim mora da igra sa svim raspoloživim rosterom pa makar neki igrali i 30 sekundi. Tako se dobija na širini izbora i na raznolikosti napada i odbrane. Svi igrači moraju da grizu za svoju minutažu na terenu.

Reply
zeljko delije bar феб 8, 2017 at 12:20

mislim da ca momci inatom namuciti Cska…..ja se ipak nadam….ali sta god bilo…vjerujem u ovaj tim i da se nece obrukati….SAMO HRABRO

Reply

Leave a Comment