Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Дерби у 4. колу WABA Суперлиге, Партизан у Баскет ситију

Кошаркашице Црвене звезде угостиће Партизан 1953 у оквиру 4.кола WABA Суперлиге. Утакмица је на програму сутра од 19:30 y хали „Баскет сити“.

Црвена звезда жели да настави победнички низ у периоду тешких мечева и у новом градском дербију. Тренер Црвене звезде Драган Вуковић је мишљења да дерби не одлучује форма, већ велика жеља и борбеност и очекује да девојке које изађу у среду на паркет хале „Баскет сити“ пруже свој максимум у овом тренутку.

Обе екипе су у жестоком игрању среда-субота. Ротације играча у обе екипе су отприлике подједнаке. У бољој позицији ће бити екипа која се боље опорави од предходних утакмица. Али, дерби је увек дерби, не признаје умор, повреде, лошу форму, домаћи терен, већ само велику жељу, борбеност и игру до последњег звиждука судије. Даћемо све од себе да дођемо до победе – истиче тренер црвено-белих.

И Партизан је у прошлом колу направио изненађење и савладао првопласирану Монтану 2003 из Бугарске, и забележио прву победу.

Мина Ђорђевић: – Иако је ово био напоран период, успели смо да остваримо неке важне победе и уђемо у серију. Партизан је јако незгодна и квалитетна екипа, нисмо имали пуно времена да се спремамо, али играли смо и раније против њих, знамо како играју и даћемо све од себе да дођемо до победе.

У првом дербију у овој сезони Црвена звезда је славила у оквиру домаћег шампионата, а након сутрашњег меча, очекују нас још минимум два дербија, у којима је Партизан 1953 домаћин.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment