Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Суботици за наставак победничке серије

Црвено-беле даме не знају за пораз у 2017. години! После три одличне утакмице и убедљиве победе на реду је 14. коло домаће Суперлиге и гостовање екипи НИС Спартака.

Тим из Суботице годинама је био једина претња доминацији Звездиних одбојкашица, али ове сезоне играју далеко испод својих стандарда. После десет одиграних утакмица имали су скор 2:8, уз свега шест освојених бодова. Међутим, успели су да остваре три победе из три утакмице у наставку сезоне и изборе седмо место на табели са 16 бодова. Екипу Радована Дабића предводи примач Катарина Јовић, која је са 17 година убедљиво најефикаснији играч свог тима, пошто бележи просечно 15 поена по утакмици.  Солидне партије пружа и коректор Милена Рајлић, али учинак остатка екипе често изостане и то је главни проблем Суботичанки. Звезда је у првом мечу славила са 3:1, а непосредно пре тога екипу је напустила Тања Средић (средњи блокер и капитен), која се преселила у пољску Орлен лигу.

После победе над екипом ТЕНТ-а јасно је да Звезда игра најбољу одбојку од када је први тренер Мирјана Мусулин. Чини се да коначно свако зна своју улогу и све боље је спроводи у дело. Црвено-беле су одлично изашле на крај са серијом тешких мечева, а сад их очекују дуели са екипама из другог дела табеле и првопласираним Јединством из Старе Пазове. Уколико се настави оваква игра нема сумње да се може изборити и боља позиција пред плеј-оф од тренутног четвртог места.

Утакмица у ХС ,,Дудова шума“ на програму је у петак, 3. фебруара са почетком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment